Zobacz temat
Encyklopedia MOD - poszukuj?
|
|
MarioKarabinier |
Dodany dnia 17.06.2008 12:13:44
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 16.05.2008 09:35 |
Witam. Poszukuj? moda, dzi?ki któremu uzyskam encyklopedi?. Jednak nie o zwyk?? encyklopedi? chodzi. Mówi?c na przyk?adzie, chc? przygotowa? zbiór gier w postaci Encyklopedii. Jednak chcia?bym, aby ka?da strona z wybran? gr? mia?a linki do dzia?ów typu download, artyku?y. Strony oczywi?cie chcia?bym tworzy? z poziomu PA. Nie zadowalaj? mnie w tym przypadku STRONY DODATKOWE. Poszukuj? edytora, dzi?ki któremu b?d? nast?puj?ce pola do wype?nienia: -nazwa -logo -link do downloadu (ka?da gra mia?aby utworzon? wczesniej kategori?) -link do artyku?ów -link do galerii -opis Chodzi mi g?ownie o to, ?e gdy najdzie potrzeba, to b?d? móg? zmieni? stela? takiej pozycji w encyklopedii, edytuj?c jeden plik, b?d?cy schematem wy?wietlania tego moda. Trudne to do wyt?umaczenia, aczkolwiek bardzo mi potrzebne ![]() Szuka?em ju? na forum czego? takiego, jednak niestety nie znalaz?em. Je?li kto? by?by sk?onny przygotowa? takiego moda, mog? w zamian zaoferowa? reklam? na tym?e portalu (kwestia do dogadania). Nie jest to portal-krzak, aktualne jego forum ma domen? .pl, po?wi?cony jest grom online, mamy wykupiony serwer do tych gier, ponad 100 u?ytkowników zebranych w 1,5 miesi?ca. Zainteresowanych prosz? wpisywa? si? tutaj, ew mail . Poprzez mail podam link do aktualnego forum przysz?ego portalu. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 14:22:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
ICEK |
Dodany dnia 17.06.2008 12:22:18
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |