ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak wy?wietli? w dodatkowych str. kto j? doda???
tubi
Chodzi mi o to ?eby u do?u dodatkowej strony wy?wietla?o si? tak jak w artyku?ach kto j? doda? i data, ilo?? czyta? i jeszcze przej?cie od razu do edycji. Z góry dzieki. Wink

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - bartek124 20.06 - 19:13

www.tvseriale.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 18:43:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
sexyfacio
Do edycji i dodawania dodatkowych stron dost?p ma tylko administrator/administratorzy, wi?c po co wstawia? opcj? kto jadoda? jak pro?ciej napisa? samemu na ko?cu wstawianego kodu co? w stylu Dodane przez:xxx i Data dodania:xx-xx-xxx lub jak tam kto woli.
Po co kombinowa? niepotrzebnie?

pozdro
Z niektórymi u?ytkownikami jest jak z dziewicami. Z tym ?e dziewica chcia?a by a boi si?. U?ytkownik chcia? by gotowe bo si? mu nie chce zrobi?/szuka?. (Bez obrazy dla dziewic)

bartek124
Tego si? nie da wy?wietli?, poniewa? te informacje nie s? nigdzie zapisywane. Trzeba 2 nowe pola w prefix_custom_pages a potem zmieni? troch? kodu.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
sexyfacio
bartek124 napisa?/a:
Tego si? nie da wy?wietli?, poniewa? te informacje nie s? nigdzie zapisywane. Trzeba 2 nowe pola w prefix_custom_pages a potem zmieni? troch? kodu.

Jak napisa?em powy?ej najlepiej doda? t? jedn? linijk? r?cznie.

Co do tworzenia dodatkowych pól w bazie danych po co wogóle to robi?? Czy naprawd? jest sens i a? taka wielka potrzeba? Przecie? ka?dy kto ma cokolwiek do czynienia z Fusionem wie ?e tylko admin mo?e dodawa? tre?? na dodatkowych stronach a tak?e j? modyfikowa? a dawa? do tego uprawnienia komukolwiek innemu to czysta g?upota ze strony w?a?cicela strony.

pozdro Wink
Z niektórymi u?ytkownikami jest jak z dziewicami. Z tym ?e dziewica chcia?a by a boi si?. U?ytkownik chcia? by gotowe bo si? mu nie chce zrobi?/szuka?. (Bez obrazy dla dziewic)

bartek124
S?uchaj, to jest Support. Co mnie/Ciebie obchodzi po co mu to. Widocznie potrzebuje, inaczej by nie napisa? tego tematu. To, ?e Ty nie skorzystasz, to Twoja sprawa. Ja te? z wielu modyfikacji nie skorzysta?em, ale je wykona?em.

Mo?e zamiast robi? off-top, pomóg?by? koledze?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
tubi
No wi?c móg?by? mi bartek124 poda? jakie pola trzeba stworzy? w bazie danych i co trzeba zmieni? i gdzie

Czyli nikt mi nie pomo?e i nie powie jak to zrobi??? Sad
Edytowane przez tubi dnia 06.07.2008 20:52:42

www.tvseriale.eu
Pieka
tubi napisa?/a:
..Czyli nikt mi nie pomo?e i nie powie jak to zrobi??? :(

Powiem, powiem, ale w razie potrzeby poprawki sam sobie wprowadzasz.
W zalaczniku masz pliki wraz zapytaniem do bazy.
Ponizej tresc zapytania (na wszelki wypadek), ktore nalezy wykonac bez zapisu (podglad!) w stronach informacyjnych:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Pieka dodał/a następującą plik:
v6-01-dodatkowe_strony-autor.zip [3.69kB / 483 Pobrane]

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tubi
Jeszcze raz dzi?ki.

www.tvseriale.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl