Zobacz temat
Automatyczne odtwarzanie muzyki po wej?ciu na stron?
|
|
MEZmaster |
Dodany dnia 29.06.2008 22:12:54
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 54 Data rejestracji: 16.02.2008 22:53 |
Chcia?bym, aby zaraz po wej?ciu na stron? otworzy?o si? mniejsze okienko z playerem zawieraj?cym jedn? piosenk?, która lecia?a by w tle. Przy przechodzeniu na inne strony by si? nie zmienia?a muzyka, jak by si? sko?czy?a, to by mog?a lecie? od nowa i tak w kó?ko, tylko chcia?bym, ?eby mo?na by?o j? wy??czy? gdyby komu? przeszkadza?a. Chcia?bym u?y? playera, jaki daj? w za??czniku. Dodam, ?e strona to nie jest standardowy CMS, tworzona r?cznie i jak na|razie bardziej statyczna, wi?c najlepiej, aby to wszystko by?o tak?e statycznie wykonane. ?adnych playlist itp. Po prostu nie wiem jak si? u?ywa tego playera i jak otworzy? nowe okienko zaraz po za?adowaniu strony. I jeszcze jedno, nie piszcie mi tu rozprawek o sensie wstawiania takiego czego? na stron?. PW od moderatora:
MEZmaster dodał/a następującą plik:
Edytowane przez szymon dnia 30.06.2008 12:43:51 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 00:35:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 29.06.2008 22:19:23
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Przeczytaj regulamin dzialu i dostosuj nazwe tematu. Poza tym, skad masz ten plik? Masz do niego prawa?
Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
MEZmaster |
Dodany dnia 29.06.2008 22:23:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 54 Data rejestracji: 16.02.2008 22:53 |
I co, mam napisa? [MC1] (mój CMS 1)? Jak ju? napisa?em, to nie jest CMS. Nie macie tu chyba tematu specjalnie dla twórców stron od podstaw. Co do pliku, to jest to prawdopodobnie pierwsza wersja musicbox, ale jak ju? mówi?em, nie mam PF, EF ani nic takiego, tylko stron? w HTML. Nie u?ywam php, poniewa? nie potrzebuj? strony dynamicznej. Jak znajd? gdzie? tego musicboxa to podrzuc? tu. Skoro nie jest to CMS, to co temat robil w dziale "O Innych CMS-ach"? Prosze czytac opisy. Przenioslem/Pieka Bawi?em sie te? z embed i wstawi?em ale co? mi nie dzia?a. Pojawia si? Q ze znakiem zapytania i nic z tym nie mo?na zrobi?. Edytowane przez MEZmaster dnia 29.06.2008 22:44:59 |
|
Przejdź do forum: |