ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wtyczka - konkursu do php-fusion
decymka
Chcia?abym og?osi? na swojej stronie konkurs i potrzebuj? Waszej pomocy. Potrzebna jest mi wtyczka.
Chodzi o to aby ludzie ka?dego dnia oddawali punkty od 1 do 5 na ulubione zdj?cie. Punkty maj? by? wy??cznie dodatnie i musia?yby si? sumowa?. Wa?ne jest tak?e aby nie g?osowa? na swoj? stron?.
Co Wy na to?

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Pieka 06.08 - 19:39

nauczycieleprzedszkola.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 18:43:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kefirek
Trzeba zrobi? tabele w bazie danych z kolumnami id | id_strony | datazaglosowania | id_usera | ocena

I teraz tabele gdzie b?d? zg?aszane strony u?ytkowników czyli musia? by mie? kolumny id | nazwa strony | id_kto_doda? | opis strony

I teraz prosty formularz który pozwoli na dodawanie stron oraz prosty kod który pozwoli glosowa? na wybran? stron? któr? wcze?niej pobierzesz zapytaniem z bazy
Jak znajd? czas to mo?e zrobi? ca?? wtyczk?

Pieka
Kolezanka tego sama nie zrobi i stad ten temat. Prawde mowiac liczylem, ze sie zglosisz i ciesze sie, ze tak sie stalo.
Dla tej strony warto poswiecic odrobine uwagi i czasu.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Jest dok?adnie tak jak napisa? Pieka. Ja mog? co? przerobi?, ale sama niestety nie znam si? na tym. Ju? nawet my?la?am o przerobieniu galerii, tzn dodaniu nowej i przerobieniu tej nowej. I to te? metod? prób i b??dów. Tak?e licz? na pomoc.
Edytowane przez decymka dnia 02.08.2008 20:09:37

kefirek
W na chwile obecn? wykodzi?em troch? kodu Grin wtyczka pozwala na dodawanie stron do konkursu a strony przed dodanie do konkursu s? akceptowanie przez administratora. G?osowa? mo?e ka?dy u?ytkownik portalu. W panelu admina s? opcje do przegl?dania g?osów statystki akceptacja stron usuwanie stron z konkursu usuwanie g?osów u?ytkowników itp. ( chwilo jeszcze niesko?czone)

By zainstalowa? wtyczk? wystarczy utworzy? plik o nazwie istaluj.Php plik ten umieszczasz w g?ównym katalogu strony tam gdzie masz plik maincore.Php itp. I potem odpalasz swoj? stron?, czyli twojastron.pl/instaluj.Php i jak wyskoczy, ?e
Tabela z prawami admina uzupe?niona.
Baza danych zosta?a utworzona poprawnie.
Baza danych zosta?a utworzona poprawnie.
Znaczy, ?e wszystko jest ok Grin i wtyczka b?dzie dzia?a?
Teraz do katalogu infusion wrzucasz folder konkurs
By u?ytkownicy mogli dodawa? strony umieszczasz w g?ównym katalogu plik zg?oszenie.Php by u?ytkownicy mogli oddawa? g?osy dodajesz tam plik glosuj.Php i potem robisz w menu nawigacyjnym odno?niki do tych stron
W za??czniku daje plik, które na chwile obecn? wykodzi?em nie s? jeszcze sko?czone, bo troch? tego jest Grin

Zapomnia?bym zarz?dzanie wtyczk? odbywa si? w Panel Administracyjny => Wtyczki => Konkurs stron => jak znajd? czas dorobi? to, co trzeba, ale mo?esz ju? teraz pisa?, co poprawi? a co dorobi? Grin
Zadnia?bym jeszcze o tym ?e tworzysz w katalogu g?ównym folder o nazwie bannery
kefirek dodał/a następującą plik:
konukrs.rar [5.98kB / 334 Pobrane]

Edytowane przez kefirek dnia 03.08.2008 21:09:02

decymka
Zainstalowa?am. Na razie jest wszystko ok. Powiedz mi tylko czy przerobi? te wtyczk? na tak?, gdzie mo?na zamiast stron dodawa? zdj?cia do konkursu. (To ma by? konkurs na zdj?cie)

kefirek
Powiedz mi tylko czy przerobi? te wtyczk? na tak?, gdzie mo?na zamiast stron dodawa? zdj?cia do konkursu. (To ma by? konkurs na zdj?cie)
Da si? jutro to przerobie. Ale zdj?cia maj? u?ytkownicy dodawa? ?
Edytowane przez kefirek dnia 03.08.2008 21:30:12

decymka
Ok. Czekam wi?c do jutra. A na razie dzi?kuj? Smile T? sobie zostawi?, kiedy? na pewno si? przyda. (Jak moje kole?anki b?d? mia?y wi?cej stron)

Tak, zdj?cia maj? dodawa?, abym pó?niej mog?a je wystawi? do konkursu.

Nadal czekam na przerobion? wtyczk?.
Edytowane przez decymka dnia 06.08.2008 21:10:16

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl