Zobacz temat
Indeksowanie podstron przez google
|
|
kidler |
Dodany dnia 30.08.2005 09:00:28
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 91 Data rejestracji: 02.05.2005 09:40 |
Witam. Nie wiem czemu, ale google w ogóle nie indeksuje podstron mojego serwisu. Macie pomys? jak zrobi? aby google zacz??o je indeksowa?? Edytowane przez Pieka dnia 15.03.2008 20:28:34 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 05:41:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Shaolin |
Dodany dnia 30.08.2005 10:20:55
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Z czasem powinno zacz??... Masz w meta tagach ustawione all,follow dla robotów wyszukiwarek? Je?li nie, to poczytaj troch? o meta tagach i edytuj subheader.php, ?eby to doda?... Chocia? wydaje mi si?, ?e standardowo tak w?a?nie jest, wi?c nic zmienia? nie trzeba... Skoro na razie nie zaindeksowa?o to wcale nie oznacza, ?e jeszcze nie zaindeksuje... Uzbrój si? w cierpliwo?? i tyle. working
|
|
|
MEZmaster |
Dodany dnia 15.03.2008 20:25:19
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 54 Data rejestracji: 16.02.2008 22:53 |
Troch? stary temat, ale mam podobny problem. U mnie google w ogóle nie chce zindeksowa? zawarto?ci nowej strony. O ile gdy mia?em alias, to w google by? widoczny (alias mam jako w?asn? stron? w profilu), ale jego podstrony ju? nie. To samo tyczy si? starej domeny, zosta?a zindeksowana, ale bez podstron. W nowej domenie http://crysis-ext... ju? nie indeksuje mi. W narz?dziach google dla webmastera. Aliasu nie mo?na zweryfikowa?, a przy mojej domenie pisze Aktualnie nie mo?emy uzyska? dost?pu do Twojej strony g?ównej ze wzgl?du na b??d nieosi?galno?ci. Wygl?da na to, ?e nie jest widziana strona g?ówna, jak dalej pisz?. Co trzeba zrobi?, ?eby to zadzia?a?o? U?ywa?em tak?e generatora sitemapy http://www.auditm...itemap.asp, ale on dodawa? tylko link, który mu poda?em bez spisywania linków podstron itp. Czy dodanie pewnego rodzaju wst?pu do strony, który znajdowa? by si? w pliku index i mia? by tylko form? tekstow? oraz meta tagi, aby wyszukiwarka przez index przesz?a do dalszych stron da?o by co?? Dodam, ?e do generatora map doda?em ró?ne strony, ale nie chcia? mi zindexowa? ani news.php, ani innych stron. Edytowane przez MEZmaster dnia 15.03.2008 20:26:13 |
|
Przejdź do forum: |