Zobacz temat
|
[Zlecenie] Wykonanie skórki dla strony o tematyce Bioshock
|
|
| DamikoV2 |
Dodany dnia 16.08.2008 20:52:41
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 10 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 15.04.2008 19:15 Złamana licencja |
Witam! Mam bardzo du?? pro?b? do wszystkich profesjonalistów o tematyce graficznej. Chcia?bym prosi? kogo? o zrobienie lub przeróbk? skórki na stron? typowo o Bioshocku. Wiem, ?e to do?? powa?na pro?ba ale niestety nie mog? zap?aci?.. ale mog? zrobi? cokolwiek innego co umiem ![]() Kolorystyka na Wasz gust byle by?aby ciemna i zwi?zana z ?rodowiskiem wodnym. Nie prosz? o nie wiadomo jak? skórk?, bo wiadomo nikt za darmo nie b?dzie si? m?czy? ale chocia? chcia?bym, zeby ona wygl?da?a co? w stylu Milestone. Niestety moja storna nie jest w systemie PHP v6, lecz w v7 wi?c (nie wiem nie znam si?) mo?e by? troch? roboty. Bardzo prosz? o t? skórk? bo bez niej moja strona nie b?dzie mia?a sensu. Co prawda mam ju? kilka artyku?ów ale dalsza rozbudowa musi by? ju? z gotowym theme. Je?li kto? si? interesuje Bioshockiem i zrobi?by t? skórk? to ?mia?o mog? udost?pni? mu prawa super administratora oczywi?cie je?li b?dzie chcia?. Adres mojej strony to www.bio-zone.cba.pl GG: 8009197 Pozdrawiam! Edytowane przez Pieka dnia 16.08.2008 22:35:39 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 06:35:04
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |