ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Oryginalny prezent na 18-nastk?
Milka
Witam wszystkich po przerwie Smile

Zazwyczaj to u?ytkownicy prosz? o pomoc administratorów, tym razem stanie si? inaczej Pfft
Niedawno zosta?am zaproszona na 18-nastk? kole?anki i od kilku dni medytuj? nad prezentem dla niej. Wpad?o mi sto ró?nych pomys?ów do g?owy, ale jako? ?aden nie satysfakcjonuje mnie w 100% - wybredna ze mnie baba, wiem Wink
S?ynne przys?owie mówi, ?e co kilka g?ów to nie jedna, st?d moje pytanie: mo?e Wy macie jakie? oryginalne pomys?y na prezent, na 18 urodziny? Wiem, ?e wszystko zale?y od charakteru, stosunku mi?dzy dwoma osobami, okoliczno?ci, etc., ale mi chodzi raczej o przyk?ady prezentów, z których zadowoleni byli?cie Wy b?d? Wasi znajomi Smile
Mo?e dzi?ki Waszym wypowiedziom, wpadnie mi do g?owy jaka? ciekawa my?l Wink

Czekam na Wasze wypowiedzi i z góry dzi?kuj? za wszelkie sugestie Smile
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:38:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
slawekneo
przyk?ady prezentów, z których zadowoleni byli?cie Wy b?d? Wasi znajom

Taa to ja polecam wibrator z jakims schihranym wygladem Grin zawsze moze sie jej przydac w przyszlosci Grin
albo taka pile (twoja moja) z przyklejonm nie otwartym kondomem i napisem "Mi?ego r?bania" GrinGrin
Edytowane przez slawekneo dnia 21.09.2008 19:12:40

bartek124
Wibrator to se wsadz, pewnie juz dawno go ma Grin. A taki prezent to bardziej od chlopaka pasuje Pfft

Moj? znajom? by AK-47 zadowoli?o Pfft. Reszte to ze 3 flaszki jakiej lepszej Pfft

Jakis wielga?ny mi? albo jakis ?ancuszek/pierscionek tylko nie kupiony na bazarze Pfft
Edytowane przez bartek124 dnia 21.09.2008 19:17:45
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
slawekneo
Bartek mowie o takim wibratorze na wystawke (czyli polke) Grin

bartek124
Na 18tke trza co? zboczonego zrobi?/kupi?. To niby nie oryginalny pomys? ale mo?na go oryginalnie zrealizowa?. Ja z Moj? Just? 2 miechy temu na 18tke kumpeli zrobi?ysmy jej 4 penisy z masy solnej. Jeden by? wielki.. pomalowany na br?zowo, z wi?niowym futerkiem na j?drach i tatua?em "Wild".. Mia? to by? odpowiednik murzyna. Drugi by? normalny europejski pomalowany w panterk? z serduszkami z tatua?y na j?drach :] Trzeci. by? skrzywiony, pomalowany na chamski ró?owy, z zielon? g?ówka. Mia? tatua? "Sexi" i mia? narzucony ?a?cuch. Czwraty jak pewnie coponiektórzy si? domy?lili by? male?ki, azjatycki. Oczywi?cie ma?y, ?ó?ty, tatua? z chi?skim znaczkiem + do niego w zestawie zdejmowany kapelusz.. ten taki okr?g?y z plecionki. nie pami?tam nazwy. No.. i te wszystkie peniski, pi?knie pomalowane, umie?ci?y?my na pomalowanej wcze??iej na pomara?czowo desce. Na pomara?czowo pomalowa?ysmy te? tak? du?? wyt?oczk? do jajek, oklei?am brzegi niebieskim futerkiem i to by? ty? podstawy. Ka?dy te? otrzyma? swoj? nazw? i opis dzia?ania.

Na necie znalezione Pfft

Tez o takim mowie Pfft Grin
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Milka
A Ci tylko o jednym Pfft G?odnemu chleb na my?li Grin

Mo?e kto? ma jaki? inny pomys?? Smile
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl