Zobacz temat
Przywrócenie strony po awarii serwera
|
|
Spooky91 |
Dodany dnia 13.10.2008 11:29:04
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 28.08.2008 10:07 |
Witam. Serwer, na którym hostowana jest moja strona mia? awari? i zwi?zku z tym czeka mnie proces przywracania strony do ponownego u?ytku po awarii. Obs?uga mi j? przywróci?a, ale wy?wietla? si? jaki? b??d wi?c najpierw ?ci?gn??em wszystkie pliki strony przez Total Commandera na dysk, a potem zacz??em eksperymentowa? z nimi na serwerze, poprzez dodanie pliku Setup.php i rozpocz?cie instalacji, co niestety poskutkowa?o tym, ?e strona pojawi?a si? zupe?nie pusta (bez ?adnych tre?ci, które by?y na niej przed awari?). Wykasowa?em wi?c wszystko co na serwerze i wys?a?em na niego pliki, które wcze?niej ?ci?gn??em TC na dysk. Niestety, po przeprowadzeniu tej operacji sytuacja jest podobna - równie? strona jest bez tre?ci. Co zatem mam zrobi?, ?eby strona mia?a tre?ci, jakie by?y na niej wcze?niej? Pozdrawiam. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 02:18:55
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 13.10.2008 11:42:27
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Zaczac czytac to forum, to przede wszystkim. Nikt nie bedzie po sto razy tlumaczyl wszystkiego. Twoja strona opiera sie na bazie MySQL, a pliki w tym przypadku sluza tylko prezentacji danych, a nie ich magazynowaniu. Tak dzialal, dziala i zapewne w przyszlosci bedzie dzialal PHP-Fusion. Reasumujac, muisz przywrocic baze z kopii. Czytajac co piszesz polecam kontakt z hostingiem i wystosowanie odpowiednio zmotywowanej prosby o przywrocenie kopii bazy Twojej strony. Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |