Zobacz temat
Jak wgra? ponownie domy?ln? galeri??
|
|
shaiboos |
Dodany dnia 27.10.2008 10:06:52
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 72 Pomógł: 3 Data rejestracji: 17.09.2004 20:26 |
Witam, nie mog? wrzuci? zdj?? do galerii. Najpierw tworz? sobie album przez PA > Zarz?dzanie Tre?ci? > Galeria Wpisuj? tytu?, Opis, wybieram dost?pno??, nie wiem do czego jest kolejno?? wi?c pozostawiam na razie puste nast?pnie w polu miniatura klikam na "Przegl?daj i wybieram sobie z dysku miniaturk?. Wciskam zapisz i dodaje si? Album, ale w miejscu miniaturki widnieje tylko napis "Brak miniatur" Klikam na ten "Brak miniatur" (ca?y czas w PA) i przechodz? w ten sposób do dodawania zdj?cia. Znowu wype?niam tytu?, opis a w polu Obraz klikam i wybieram z dysku zdj?cie, zapisuj? i... no niby bez b??dów wi?c wchodz? do galerii na stronie i mam album bez miniatur z podpisem "Zdj??: 1" wchodz? i mam tylko tytu? dodanego zdj?cia, jego opis i znowu bez miniatury klikam na to, wyskakuje paseczek LOADING (zainstalowa?em wtyczk? HS Gallery dla PF7) i tak si? mo?e ?adowa? w niesko?czono?? - sprawdza?em na serwerze, nigdzie tego zdj?cia nie ma. Wcze?niej zupgradowa?em EF IV do PF7 - na EF IV kiedy? wrzuca?em jakie? wtyczki na Galeri?, których teraz nie pami?tam i je w?asnor?cznie próbowa?em odisntalowa?. Prawdopodobnie co? po prostu namota?em i chcia?bym teraz usun?? w ogóle wszystko co mo?e mie? zwi?zek z galeri? i wgra? to od nowa z PF v7. Które pliki i wpisy w bazie powinienem usun??, zmieni? aby od nowa zainstalowa? galeir? domy?ln? z PF7? |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 06:36:49
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 27.10.2008 10:10:40
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Moze po prostu masz zle chmody lub brakuje Ci katalogu tmp? Sprawdz wszystko. CHMODy 777: - images, - photoalbum, - submissions. Katalog tmp umieszczony w glownym katalogu strony. Wszystko zalezy od hostingu. Edit: Dla pewnosci nadpisz pliki zwiazane z galeria, zarowno w katalogu administration jak i includes, nie wspominajac o glownym katalogu strony. Edytowane przez Pieka dnia 27.10.2008 10:13:53 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
shaiboos |
Dodany dnia 27.10.2008 10:56:35
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 72 Pomógł: 3 Data rejestracji: 17.09.2004 20:26 |
Zadzia?a?o - zabrak?o u mnie folderu tmp w katalogu strony - by? na serwerze, ale w innym miejscu. Dzi?kuj? za pomoc. |
|
Przejdź do forum: |