ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak wgra? ponownie domy?ln? galeri??
shaiboos
Witam,

nie mog? wrzuci? zdj?? do galerii. Najpierw tworz? sobie album przez PA > Zarz?dzanie Tre?ci? > Galeria

Wpisuj? tytu?, Opis, wybieram dost?pno??, nie wiem do czego jest kolejno?? wi?c pozostawiam na razie puste nast?pnie w polu miniatura klikam na "Przegl?daj i wybieram sobie z dysku miniaturk?. Wciskam zapisz i dodaje si? Album, ale w miejscu miniaturki widnieje tylko napis "Brak miniatur" Klikam na ten "Brak miniatur" (ca?y czas w PA) i przechodz? w ten sposób do dodawania zdj?cia. Znowu wype?niam tytu?, opis a w polu Obraz klikam i wybieram z dysku zdj?cie, zapisuj? i... no niby bez b??dów wi?c wchodz? do galerii na stronie i mam album bez miniatur z podpisem "Zdj??: 1" wchodz? i mam tylko tytu? dodanego zdj?cia, jego opis i znowu bez miniatury klikam na to, wyskakuje paseczek LOADING (zainstalowa?em wtyczk? HS Gallery dla PF7) i tak si? mo?e ?adowa? w niesko?czono?? - sprawdza?em na serwerze, nigdzie tego zdj?cia nie ma.

Wcze?niej zupgradowa?em EF IV do PF7 - na EF IV kiedy? wrzuca?em jakie? wtyczki na Galeri?, których teraz nie pami?tam i je w?asnor?cznie próbowa?em odisntalowa?. Prawdopodobnie co? po prostu namota?em i chcia?bym teraz usun?? w ogóle wszystko co mo?e mie? zwi?zek z galeri? i wgra? to od nowa z PF v7. Które pliki i wpisy w bazie powinienem usun??, zmieni? aby od nowa zainstalowa? galeir? domy?ln? z PF7?

www.bialo-zieloni.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 06:36:49
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Moze po prostu masz zle chmody lub brakuje Ci katalogu tmp? Sprawdz wszystko.
CHMODy 777:
- images,
- photoalbum,
- submissions.

Katalog tmp umieszczony w glownym katalogu strony. Wszystko zalezy od hostingu.

Edit: Dla pewnosci nadpisz pliki zwiazane z galeria, zarowno w katalogu administration jak i includes, nie wspominajac o glownym katalogu strony.
Edytowane przez Pieka dnia 27.10.2008 10:13:53
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
shaiboos
Zadzia?a?o - zabrak?o u mnie folderu tmp w katalogu strony - by? na serwerze, ale w innym miejscu.

Dzi?kuj? za pomoc.

www.bialo-zieloni.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl