Zobacz temat
Niepoprawnie dzia?aj?ca funkcja action
|
|
Wieslaff |
Dodany dnia 05.11.2008 09:09:19
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 38 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 10.06.2008 14:36 |
Witam, od paru dni mam pewien problem zwi?zany z funkcj? action. Otó? przesta? dzia?a? mi download i wy?wietlane s? puste podstrony, tak samo dzieje si? w przypadku napisania nowego posta na forum, czy za?o?enia tematu, wys?ania prywatnej wiadomo?ci, itd. Dok?adnie nie wiem jak ten problem nazwa?, ale zauwa?y?em, ?e zwi?zany jest z action. Wsz?dzie tam, gdzie w adresie pojawia si? s?owo action, wy?wietlane s? puste strony. Nie wiem tak?e, czym to dok?adnie jest spowodowane. Pocz?tkowo my?la?em, ?e mo?e skórka posiada jakie? b??dy, ale mam j? ju? d?ugo i ten problem zacz?? pojawia? si? od niedawna. Przyk?adowo podam kilka adresów, gdzie pojawiaj? si? puste strony, zamiast sugerowanej akcji: czy Tych problemów jest du?o, poniewa? nawet w panelu administratora si? pojawiaj?. Mo?e kto? z Was wie, czym to jest spowodowane, albo jaki plik odpowiada za funkcj? action. B?d? wdzi?czny za ka?d? pomoc. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 03:12:36
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Grzes |
Dodany dnia 05.11.2008 13:25:11
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Przyczyna musi by? jaka?, instalowa?e? ostatnio jakie? dodatki? Szczególnie te które korzystaj? z output handling (kolorowanie nicków, bot na forum czy inne takie). Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie
![]() |
|
|
Wieslaff |
Dodany dnia 05.11.2008 14:07:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 38 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 10.06.2008 14:36 |
Ostatnio co mi do g?owy przychodzi to modyfikacja, która po wylogowywaniu przekierowywa?a na stron?, na której si? by?o (http://www.php-fu...ad_id=8939) Jednak wszystko usun??em przywróci?em pliki i od tamtej pory pojawia si? ten b??d ![]() Przypominam jeszcze sobie, ?e instalowa?em alert informuj?cy o zalogowaniu si? oraz dodawa?em reklam? Adsense do newsów, artyku?ów, itp. Edytowane przez Wieslaff dnia 05.11.2008 14:09:32 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 05.11.2008 15:00:02
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Grzes napisa?/a: ..Szczególnie te które korzystaj? z output handling (kolorowanie nicków, bot na forum czy inne takie). Przeciez to jest dzial v6 ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
bartek124 |
Dodany dnia 05.11.2008 15:40:54
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3264 Pomógł: 236 ![]() Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
Poka? no swój plik maincore.php.
|
|
|
Wieslaff |
Dodany dnia 05.11.2008 16:13:40
|
Problem jest powa?niejszy ni? mog?o si? na pocz?tku wydawa?. Oprócz nieprawid?owo dzia?aj?cej funkcji action pojawia si? jeszcze kilka innych b??dów. Np: 1) w prywatnych wiadomo?ciach, gdy kliknie si? na usu?, to wy?wietla podstron?, gdzie mo?na odpowiedzie? na konkretn? wiadomo??, ale wiadomo?? zosta?a usuni?ta. 2) gdy instaluje jakie? dodatki to ci?gle wyskakuje, ?e dana tabela jest duplikowana, ale dodatek zostaje pomy?lnie zainstalowany. 3) wysy?aj?c pw wyskakuje okienko z b??dem, gdzie znajduje si? tre?? wiadomo?ci 4) na forum gdy odpowiemy w danym temacie nie pojawia si? podstrona z powrót do tematu, powrót do forum, itp, ale zamiast tego jest pusta podstrona. 5) nie mo?na edytowa? nic w profilu. Mimo wy?wietlonego napisu profil zaktualizowany, nic nie ulega zmianie. 6) w master download panel nie dzia?a przekierowywanie na konkretny link, tylko pojawia si? adres, który generuje PHP-Fusion i mamy pust? stron?. Podmienia?em pliki edit_profile.php, maincore.php, setuser.php, subheader.php, update_profile_include.php i nic nie pomog?o, bo b??dy pojawiaj? si? dalej. Ostatnio co instalowa?em, to powrót na konkretn? stron? po wylogowaniu si?, alert informuj?cy o pe?nym dost?pie dla zarejestrowanych. Doda?em reklam? Adsense w komentarzach z wtyczk? wy?wietlania avatarów, doda?em tak?e funkcj? if member w wtyczce kroax. W za??czniku za??czam plik maincore i bardzo prosz? o rozwi?zanie problemu, bo sam sobie nie poradz?.
Wieslaff dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Wieslaff dnia 08.11.2008 12:25:24 |
|
Przejdź do forum: |