Zobacz temat
Indexowanie strony opartej o PHP-Fusion
|
|
anr |
Dodany dnia 13.11.2008 14:48:45
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 16 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.04.2008 19:31 Złamana licencja |
Witam, mam ma?e pytanie. Zak?adaj?c portal na php-fusion u?y?em opcji by jako stron? startow? portalu uwa?a?o " news.php " Jak wezm? " index.php " oczywi?cie wy?wietli " wykryto b??d przekierowania, przez który przegl?darka nie mo?e kontynuowa? akcji". Niby portal dzia?a, ma si? dobrze, wszystko chodzi jak nale?y. Lecz mam kilka pyta?. Przegl?darki indexuj? portal jedynie pod nazw? podan? w description i title, nie indexuje w ogóle newsów, artyku?ów i plików z downloadu, chod? tego jest najwi?cej - wiele serwisów jest prze to indexowana co zwi?ksza mo?liwo?? dotarcia do strony. Niektóre serwisy skanuj?ce stron? nie mog? jej w ogóle sprawdzi?. Chodzi o statystyki PR itp. Jako przyk?ad u?yjemy strony : http://www.speedt...ycena.html która indexuje wasz portal, jednak po wpisaniu mojego wyskakuje b??d adresu czy te? kodu z obrazka. Jak ?atwo si? domy?li? wszystko wpisane jest dobrze, po prostu ?le j? odczytuje widz?c zapewne news.php. Da si? co? zrobi? by poprawi? funkcjonalno?? portalu, by omin?? takie b??dy itp ? Edytowane przez Pieka dnia 19.11.2008 23:36:35 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 20:53:47
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 13.11.2008 15:00:34
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Zapoznaj sie z ponizszymi tematami: Mamy tego zdecydowanie wiecej na forum, ale nie mam zwyczaju podstawiac pod nos wszystkiego, wiec sie troche wysil i sam poszukaj reszty. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Goroman |
Dodany dnia 23.11.2008 13:20:16
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 29 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 16.02.2008 01:34 Złamana licencja |
...A ja przy okazji zadam takie pytanie dot. znaków w metatagach Moja stronka: http://iron-man.s... Wida? ?e s? problemy ze znakami specjalnymi np. ' apostrofem i - my?lnikiem. Kodowanie strony: iso-8859-2 prosz? o pomoc ![]() |
|
Przejdź do forum: |