Zobacz temat
Kopiowanie z MS Word do PHP Fusion 7
|
|
casteam123 |
Dodany dnia 16.11.2008 15:58:13
|
Przedszkolak Postów: 14 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 02.10.2008 07:56 |
Witam Wszystkie materiały na stronę WWW które miałem opracowane pisałem w Wordzie. Pomyślałem skoro mam pisać od nowa jak mogę skopiować. Zauważyłem, że jak kopiuje tekst z Worda do PHP fusion przy włączonym TineMCE to po zapisaniu wyświetla mi coś w tym stylu(fota 1), dopiero jak drugi raz edytuje i to usunę (ten kod) to już się nie pojawia. Jak kopiuję przy wyłączonym TinyMCE to tego problemu nie ma ale wszelkie ustawienia typu akapity i entery się nie kopiują wraz z tekstem(fota 2). Czy ten kod który się tworzy jest zwykłym zaśmieceniem ? Czy jest to niebezpieczne dla strony ? Czy przy wlaczonym TinyMce można jakoś zrobić akapit taki 1cm bo Tab nie działa jak w Wordzie z góry dzięki. Edytowane przez casteam123 dnia 16.11.2008 16:00:50 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 04:45:30
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 16.11.2008 16:10:25
|
Bywalec Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07 Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Dokładnie to samo przerabiałem Też miałem wszystko w wordzie Ja zrobiłem to tak bo miałem masę danych a pisać całkiem odnowa nie wchodziło w grę ;/ tak wiec wszystkie txt z Worda kopiowałem do Notatnika w ten sposób miałem co napisałem w postaci czystego tekstu i nie miałem tego co ty teraz pokazałeś na obrazku śmieci z Worda. Z Notatnika kopiowałem do Fusiona i miałem jak bym pisał odnowa potem bawiłem się TineMCE a to co się nie dało poprawiałem ręcznie html Polecam to bo chyba najszybciej Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać |
|
Przejdź do forum: |