Zobacz temat
Jak oceniasz moje dzieło? | ||||||||||||||||||||
|
www.prezent.webbest.pl - łańcuszek w formie www
|
|
ptq |
Dodany dnia 29.11.2008 08:53:21
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 19 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 21.11.2008 19:07 ZBANOWANY: Dożywotnio |
www.prezent.webbe... Dziewczyna podsunęła mi pomysł aby można było rozsyłać prezenty lub życzenia drogą komunikacji elektronicznej. Oczywiście pomysł mi się spodobał bo uwielbiam tworzyć kod który ożywa. I tak etapami od projektu malusiej bazy przez rdzeń do końca, praca trwała 8h + 2h na poprawki merytoryczne i dodanie więcej fotek. Pierwszym ważnym zagadnieniem było rozważyć czy będzie potrzebny kontakt z osobą rejestrującą się, no i po chwili wyszło że nie, bo po co, chce korzystać niech korzysta bez żadnego narażania się na spam i takie tam. Później głowiłem się nad metodą punktowania i wybrałem tylko IP, może to zły wybór bo osoby mające zmienne IP mogą nabijać sobie punkty ale nie chciało mi się dodawać cookies właścicielowi by blokowało jego oddawanie głosów ![]() Inną rzeczą nad którą się teraz zastanawiam jest, czy napisać panel administratora, przez który będę dodawał nowe foty i dzielił je na kategorie ![]() Ale przy tak małej stronce bardzo wątpię czy coś takiego powstanie ![]() |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 12.05.2025 07:26:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |