ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Poszukiwany mentor PHP-Fusion
dag0me
Witam
W?a?nie pracuje z kumplem nad nowym projektem strony który chce oprze? o php fusion. Wiem jak zainstalowa? skrypt itp ale jednak potrzebuje kogo? z kim b?d? móg? skonsultowa? dzia?anie niektórych wtyczek itp. Nie mog? zagwarantowa? jaki? wymiernych korzy?ci wynikaj?cych z tytu?u pomocy przy powstawaniu strony, natomiast mog? obieca? ?e do?o?? wszelkich stara? aby ta osoba nie zosta?a zapomniana przeze nie i mojego kumpla. A w naszych s?owach znaczy to wiele...
Tak wi?c prosz? o rozwa?enie tej propozycji i czekam na mam nadzieje liczne oferty w tym temacie pozdrawam Smile

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 23.12 - 19:59

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 08:23:03
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Grzes
Ja to powiem tak, mam tylko nadziej? i? zanim napisze tego posta nikt mnie nie uprzedzi.

Od d?u?szego czasu przyj??o si? traktowa? tego typu propozycje w sposób negatywny co mi si? nie podoba. Wynika to jednak z faktu i? cz??? osób szuka os?ów do roboty co nie jest regu?? ale tak jest odbierane.
Opiszcie co? wi?cej o przysz?ym kszta?cie witryny. Przynajmniej o tematyce wspomnij.

Pisz? to bo s? ?wi?ta Grin
Rozwi?cie si? troch? dla waszego dobra, ju? widz? 10 postów pod spodem w stylu "os?a szuka", "a za ile?" (pomimo, ?e wspomnia?e? o tym w po?cie), "ju? biegn?".
Je?li jednak ju? kto? si? powstrzyma to z zasady zacznie w ten sposób my?le? a to ju? nie moje domys?y a wzi?te z praktyki Wink

Co mog? odda? od siebie aby post nie odbiega? w ca?o?ci od w?tku?
Polecam lektur? Poradnika. Co nieco tam znajdziesz.
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

jantom
To co pisze Grzes, to prawda. Sam si? na tym bardzo cz?sto ?api?, ale to te? wp?yw praktyki - niestety, mia?em takiego pecha, ?e jak raz dawa?em palec, to nie jedn?, nie dwie r?ce potem chcieli, a mnie ca?ego.

Wracaj?c do tematu. Z tego, co widz? w pierwszym po?cie, to raczej nie potrzeba Wam mentora sensu stricte. W?a?ciwie, to ju? mo?ecie mie? takowego, nawet kilku-kilkunastu. To spo?eczno?? u?ytkowników PHP-Fusion. Ka?dy z nas zna si? na czym?, niektórzy maj? ci?goty w jedn? stron?, inni w drug?. Pracuj?c razem, tworzymy ca?kiem spory i wydajny kolektyw. Pytanie, jak go uruchomi?? Proste, przeszuka? nasze forum, ewentualnie zapyta? na forum. To naprawd? dzia?a. Tylko dajcie nam szans?*. I nie zra?ajcie si?, je?li pojawi si? gdzie? has?o Poradnik (co u nas oznacza +- RT(F)M/RT(F)FAQ).

* - Co przez to rozumiem? Dop?yw odpowiednich danych - czyli konkretnie i jasno zadanego pytania, gdzie nie trzeba bawi? si? w zgadywanki, gdzie mamy podane niezb?dne nam dane.
Edytowane przez jantom dnia 23.12.2008 23:23:40

http://jantom.info
dag0me
Przepraszam jestem nowy nie wiedzia?em ?e sporo takich propozycji pada i jest odbierane a? tak negatywnie :/
Nie mog? za wiele zdradza? z projektu gdy? nie s?ysza?em o takim forum jeszcze (bynajmniej w Polsce) i chcemy by? pierwsi. Nagrod? za takow? pomoc mia?aby by? wyró?niaj?ca si? spoza t?umu userów ranga, na pocz?tek wydaje si? by? to ma?? nagrod? za pomoc udzielon? przez potencjalnego zainteresowanego, natomiast je?eli wszystko posz?oby w odpowiednim kierunku by? mo?e za dalsz? wspó?prac? z nami otrzymywa?by wynagrodzenie pieni??ne.
Wiem ?e pisz?c tematy na forum z problemem jaki stan?? na mojej drodze je?eli chodzi o php fusion i pomogliby?cie, ale chcia?bym aby forum powsta?o jeszcze w tym roku i dlatego potrzebuje szybkich odpowiedzi na moje pytania i konsultacje (chodzi mi o rozmow? na gg).
Wielu z was uwa?a? mo?e ?e id? na ?atwizn?, mo?e to i prawda. Sam w niektórych przypadkach nie trawie takich osób ale có?. Mo?e kto? jednak b?dzie zainteresowany moj? ofert?.

Jeszcze raz przepraszam za takowy temat je?eli kto? uwa?a ?e szukam jelenia to mog? jedynie prosi? aby powstrzyma? si? od negatywnego komentowania tematu.

Pozdrawiam i ?ycz? weso?ych ?wi?t Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl