Zobacz temat
B?edy po instalacji drugiego PHP-Fusion na tym samym serwerze
|
|
GTW |
Dodany dnia 17.01.2009 00:13:52
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Witam Moderatorzy: Nie wiedzia?em w 100% gdzie ten temat umie?ci? dlatego wrzuci?em go do "B??dy i korekty". Je?li to nie jest miejsce na te temat przepraszam i prosz? o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Zainstalowa?em drugi PHP-Fusion na tym samym serwerze. Instalacja przebieg?a ok tylko teraz mam jeden spory problem i kilka mniejszych. Ten spory problem to to, ?e mnie co chwile wywala z "zalogowania" na jednej i na drugiej stronie. By? mo?e co? ?le wykona?em ale niestety ja si? na tym a? tak dobrze nie znam, ?eby sobie samemu poradzi?. Drugi mniejszy problem [mo?e to pomo?e przy pierwszym problemie] to fakt, ?e po zainstalowaniu "Countdown_Panel" na drugiej stronie "wskoczy?a" do niego data odliczania z pierwszej strony. Zaraz po tym fakcie nie mog?em si? w ogóle zalogowa? dopiero po usuni?ciu wtyczki "Countdown_Panel" poprzez FTP mo?na by?o si? zalogowa?. Pomó?cie prosz?. Z góry wielkie dzi?ki. Pozdrawiam Wojtek T. www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 06:47:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |