ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Downloads
Barbie
mam taka sprawe chcem zeby moja witryna miala na nie zologowanych userów w download plik.swf taki jak jest na tej witrynie "INCORED PASSWORD ACCESS DENIED" PROSZE O POMOC z zalaczonym plikiem

www.bigparty.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 22:51:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
T?umaczenie na Polski: chc?, ?eby niezarejestrowani u?ytkownicy po próbie wej?cia do downloads byli przekierowywani na stron? z plikiem plik.swf... Tak?
working

Barbie
Tak chcem zeby moja witryna miala taki sam plik.swf jak wy na swojej witrynie

www.bigparty.pl
crasch
Czyli chcesz Download tylko dla zarejestrowanych Grin No fajnie, ale jaki problem poszuka? w Laboratorium Modu?ów?

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Barbie
Mamjuz ten modu? tylko dla zalogowanych, chcem ten modu? przerobi? tak jak jest na tej witrynie PLIK.swf "Zarejestruj si? !"

www.bigparty.pl
Arox
@Barbie - je?li czego? nie ma w Dowloads to znaczy, ?e z jakiego? powodu tego nie udost?pniamy. Tak w?asnie jest z flaszem w Laboratorium do Downloads. Jednak je?li kto? mia?by ochot? wstawi? go na swojej stronie - to nie ma problemu, jest ogólnodost?pny, ale muszisz sam sobie poradzi? jak go zgra? do siebie na dysk, uwierz mi istniej? do tego pewne programy.
A jak umie?ci? flasha na stronie, to ju? wymaga od Ciebie znajomo?ci HTML, ?eby odpowiednio wkomponowa? w stron? ten obraz.

Jednak ze wzgl?du na oryginalno?? tego flasha, nie b?dziemy si? wyrywa?, ?eby poprowadzi? ci? za r?czk?, aby? mog? zaimponowa? znajomym swoim nowym wodotryskiem.
Musisz zacz?? samodzielnie my?le?, a wtedy si? to tobie uda.
Bardzo du?o informacji na temat ??czenia flasha z HTML znajdziesz na tej stronie, jesli tylko odkryjesz gdzie znajduje si? magiczny przycisk SZUKAJ. A wtedy ju? wszystko zale?y od Twojej inwencji .

Uffff, ale si? rozpisa?em, ale mo?e kolejny go?? (nie jeste? pierwszy), który pomy?li, ?e ma doczynienia z "jeleniami", którzy palcem poka?? wszystko i wszystkim, przeczyta najpierw ten post i sam zacznie co? robic.
Edytowane przez Arox dnia 13.10.2005 19:28:05
Jestem poza zasi?giem ...

http://www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl