Zobacz temat
Jak zmieni? kolor t?a przy rejestracji/kontakcie/pa?
|
|
gondziu |
Dodany dnia 21.01.2009 02:32:05
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 19.01.2009 00:13 |
Je?li móg?by mi kto? odpowiedzie?, to mam pare pyta?. A oto i one: 1.Jak zmieni? kolor t?a na podstronie /register.php ? Bezpo?rednio w tym pliku? Je?li tak to gdzie? 2.Jak zmieni? kolor t?a na podstronie /contact.php ? Bezpo?rienio w tym pliku?... 3.Jak zmieni? kolor t?a w PA? Lub kolor napisów? Bo po zmianie kolorów w moim theme nie widz? wogole napisów w PA gdy? s? bia?e tak samo jak t?o. 4.Jak stworzy? panel/blok który b?dzie pokazywa? nowo dodane artyku?y z danej kategorii? 5.Co zrobi? aby obraz stopki na podstronie /forum/index.php by?a wysrodkowana i nie rozci?ga?a si?? (tylko na stronie forum tak si? dzieje) Z góry dzi?kuj? za pomoc. PW od moderatora:
Edytowane przez gondziu dnia 21.01.2009 03:02:39 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 11.09.2025 01:08:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
janosik0320 |
Dodany dnia 21.01.2009 10:20:53
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 126 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 29.11.2005 11:42 |
Jest taka zasada na tej stronie, ?e zanim zadasz pytanie musisz wybra? opcj?: Szukaj! Kolory zmieniasz zwykle w pliku css danej skórki. Co do panelu to poczytaj instrukcj? obs?ugi PHP-Fusion i przeszukaj forum. Mój ulubieniec - SEN
|
|
|
gondziu |
Dodany dnia 21.01.2009 11:12:56
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 19.01.2009 00:13 |
U?ywa?em opcji szukaj.. mo?e co? przeoczy?em ale prosze odrazu mnie nie oczernia? o za?miecanie forum. Tak.. wiem ?e kolory zazwyczaj zmienia si? w pliku styles.css lecz nie wiem dokladnie w którym mo?e by? to miejscu.. a chyba ju? ka?de warto?ci próbowa?em zmieni? i nie znalaz?em odpowiedniej. Co do tej instrukcji obs?ugi(je?li chodzi o t? z downloadu) to przeczyta?em ca??. Ale poszukam jeszcze raz, lecz je?li kto? móg?by mi konkretnie odpowiedzie? na moje pytania to bym by? bardzo wdzi?czny. Wiadomo?? doklejona: 4.Jak stworzy? panel/blok który b?dzie pokazywa? nowo dodane artyku?y z danej kategorii? Ju? znalaz?em odpowied? na to pytanie.. Jednak na reszte nie moge. Edytowane przez gondziu dnia 22.01.2009 02:40:35 |
|
Przejdź do forum: |