Zobacz temat
| Czy chcia?by?, ?eby taka gazetka powsta?a? | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Prenumerata PHP Fusion
|
|
| Kinimodek |
Dodany dnia 05.02.2009 11:33:09
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
Witam. Nie jestem do ko?ca pewien, ?e to dobry dzia?, wi?c je?eli chybi?em to przepraszam. Wpad?em na (mo?e i absurdalny) pomys?. A mianowicie chodzi mi o to, ?eby powsta?a prenumerata CMS PHP-Fusion. Tak, wiem, ?e to mo?e troch? dziwny pomys?, ale s?dz?, ?e ten CMS sta? si? na tyle popularny, aby powsta?o co? takiego. Chcia?bym zwróci? uwag?, ?e inny, znany tak?e CMS - Joomla ma ju? co? takiego i sprzedaje si? bardzo dobrze. Taka gazetka mog?aby wychodzi? co np. miesi?c, by?y by w niej ró?ne informacje, upgrady, testy wtyczek, modów, jakie? ciekawostki o PF itp. Na tym supporcie jest ok. 16500 zarejestrowanych u?ytkowników i my?l?, ?e cz??? z nich na pewno zechcia?a by pomóc w tym projekcie zarówno finansowo, jak i technicznie. Wi?kszo?? z naszych administratorów (je?eli nie wszyscy ) jest pe?noletnia i z p?atno?ciami nie powinno by? problemów. Osobi?cie uwa?am, ?e du?o osób kupowa?oby tak? gazetk?, wskazuje chocia?by na to fakt, ile aktualnie stron WWW jest na silniku PF. Oczywi?cie, to jest moja sugestia i zdaje sobie w pe?ni spraw?, jakie du?e jest to przedsi?wzi?cie. Pieni?dze z prenumeraty mog?yby pój?? na jaki? szczytny cel, np. na dzieci z nowotworem (to te? jest tylko moja sugestia). Chcia?bym, ?eby g?ównie admini i moderatorzy przemy?leli spraw? i wypowiedzieli si? w tym temacie. Dzi?kuj?.Pozdrawiam !
![]() |Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:51:59
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| jantom |
Dodany dnia 05.02.2009 11:58:50
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Joomla jest system o du?o wi?kszej spo?eczno?ci, co wida? m.in. przy ilo?ci dost?pnych rozszerze? (oraz jego rodzajów), stron opartych o ten system, no i ma troch? inny target w porównaniu do PF-a. O ilo?ci u?ytkowników nie b?d? wspomina? - to troch? jakby porównywa? jamnika do s?onia. Wydanie gazety w formie papierowej nie jest prost? spraw? - rozchodzi si? g?ównie o koszty przedsi?wzi?cia. O w?asnych si?ach nie damy rady. A o PHP-Fusion wcale tak g?o?no nie jest, jakby czasem mog?o si? wydawa?. Pieni?dze z prenumeraty mog?yby pój?? na jaki? szczytny cel Jak najbardziej, pokrycie kosztów wydania magazynu - to bardzo szczytny cel. A? takimi filantropami nie jeste?my.Nie b?d? ukrywa?, pewien projekt mamy na wokandzie, ale ja o tym nie mówi?em, jasne? Edytowane przez jantom dnia 05.02.2009 12:06:59 |
|
|
|
| Kinimodek |
Dodany dnia 05.02.2009 12:52:18
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
No dobra, mo?e z tym szczytnym celem troch? przesadzi?em .
![]() |Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

) jest pe?noletnia i z p?atno?ciami nie powinno by? problemów. Osobi?cie uwa?am, ?e du?o osób kupowa?oby tak? gazetk?, wskazuje chocia?by na to fakt, ile aktualnie stron WWW jest na silniku PF. Oczywi?cie, to jest moja sugestia i zdaje sobie w pe?ni spraw?, jakie du?e jest to przedsi?wzi?cie. Pieni?dze z prenumeraty mog?yby pój?? na jaki? szczytny cel, np. na dzieci z nowotworem (to te? jest tylko moja sugestia). Chcia?bym, ?eby g?ównie admini i moderatorzy przemy?leli spraw? i wypowiedzieli si? w tym temacie. Dzi?kuj?.
!

.