Zobacz temat
Czy chcia?by?, ?eby taka gazetka powsta?a? | ||||||||||||||||
|
Prenumerata PHP Fusion
|
|
Kinimodek |
Dodany dnia 05.02.2009 11:33:09
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
Witam. Nie jestem do ko?ca pewien, ?e to dobry dzia?, wi?c je?eli chybi?em to przepraszam. Wpad?em na (mo?e i absurdalny) pomys?. A mianowicie chodzi mi o to, ?eby powsta?a prenumerata CMS PHP-Fusion. Tak, wiem, ?e to mo?e troch? dziwny pomys?, ale s?dz?, ?e ten CMS sta? si? na tyle popularny, aby powsta?o co? takiego. Chcia?bym zwróci? uwag?, ?e inny, znany tak?e CMS - Joomla ma ju? co? takiego i sprzedaje si? bardzo dobrze. Taka gazetka mog?aby wychodzi? co np. miesi?c, by?y by w niej ró?ne informacje, upgrady, testy wtyczek, modów, jakie? ciekawostki o PF itp. Na tym supporcie jest ok. 16500 zarejestrowanych u?ytkowników i my?l?, ?e cz??? z nich na pewno zechcia?a by pomóc w tym projekcie zarówno finansowo, jak i technicznie. Wi?kszo?? z naszych administratorów (je?eli nie wszyscy ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.09.2025 16:55:35
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 05.02.2009 11:58:50
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Joomla jest system o du?o wi?kszej spo?eczno?ci, co wida? m.in. przy ilo?ci dost?pnych rozszerze? (oraz jego rodzajów), stron opartych o ten system, no i ma troch? inny target w porównaniu do PF-a. O ilo?ci u?ytkowników nie b?d? wspomina? - to troch? jakby porównywa? jamnika do s?onia. Wydanie gazety w formie papierowej nie jest prost? spraw? - rozchodzi si? g?ównie o koszty przedsi?wzi?cia. O w?asnych si?ach nie damy rady. A o PHP-Fusion wcale tak g?o?no nie jest, jakby czasem mog?o si? wydawa?. Pieni?dze z prenumeraty mog?yby pój?? na jaki? szczytny cel Jak najbardziej, pokrycie kosztów wydania magazynu - to bardzo szczytny cel. A? takimi filantropami nie jeste?my.Nie b?d? ukrywa?, pewien projekt mamy na wokandzie, ale ja o tym nie mówi?em, jasne? Edytowane przez jantom dnia 05.02.2009 12:06:59 |
|
|
Kinimodek |
Dodany dnia 05.02.2009 12:52:18
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
No dobra, mo?e z tym szczytnym celem troch? przesadzi?em ![]() ![]() ![]() |Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
Przejdź do forum: |