Zobacz temat
|
Info o u?ykowniku i wy?rodkowanie linków w skórce Smartbluev2
|
|
| pixiproject |
Dodany dnia 08.02.2009 14:32:15
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2009 14:09 Złamana licencja |
Witam, Ostatnio zaj??em si? edycj? skórki SmartBluev2, tak aby spe?nia?a moje oczekiwania. Mój problem polega na tym, ?e nie wiem: *gdzie odnale?? kod odpowiedzialny za linki w menu poziomym (chc? je wy?rodkowa?)? , *jak doda? informacje o u?ytkowniku (nazwa, "edytuj profil", "pomoc", "wyloguj" lub gdy jest nie zalogowany tylko "pomoc", "zaloguj") w header (rys. poni?ej) ? , *dlaczego aby przewijany panel z banner'ami i ostatnio dodane fotografie móg? dzia?a? musz? najecha? na niego ? My?l?, ?e dosy? szczegó?owo opisa?em, gdzie s? moje opory. Z góry dzi?kuj?. Jakby co zamieszczam link do mojej strony. http://projectsit... A poni?ej mój header: ![]() PW od moderatora:
Edytowane przez pixiproject dnia 08.02.2009 15:36:09 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 01:06:21
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Chemikpil |
Dodany dnia 08.02.2009 17:05:11
|
|
Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Oj oj oj. Po rejestracji mog?e? po?wi?ci? troch? czasu na szukanie a nie od razu zadawa? pytania które ju? na forum by?y. Mówi? tu o panelu logowania na topie. Co do pierwszego to w info znajdziesz w theme.php. Odpowiada za to id altlinkler. Oznacza to ?e musisz znale?? w styles.css ten id i tam to zmieni?. Drugie to temat jest przyklejony i to w dodatku na drugiej pozycji wi?c wystarczy poszuka?. Troch? w?asnych ch?ci. Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
|
| pixiproject |
Dodany dnia 08.02.2009 18:30:09
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2009 14:09 Złamana licencja |
Heh. Spodziewa?em si? takiej odpowiedzi. W sumie to mog?em wspomnie?, ?e przeszukiwa?em i próbowa?em si? stosowa? do tego co jest wyja?nione na forum, lecz ?adnych rezultatów. A co do altlinler - ju? sam wcze?niej do tego doszed?em, ale mimo edycji style.css (i wyczyszczeniu historii przegl?danych stron w FF) nie ma ?adnych zmian w rozmieszczeniu linków w menu poziomym. Dzi?ki za ch?ci i nakierowanie. PW od moderatora:
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |