Zobacz temat
INF-WarManagment - 3 modyfikacje -help
|
|
1qxep6241q |
Dodany dnia 01.03.2009 10:28:18
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 12.11.2008 09:34 |
Witam. Mam o to takie pytanie a nawet prośbę. Chodzi mi o wtyczkę INF-WarManagment[v6.01.12]-1.0 czy można było ją lekko zmodyfikować pod trzema rzeczami ale najbardziej zależy my o tą pierwszą chodź bym sie ucieszył i bym był bardzo wdzięczny jakby udało sie rozwiązać wszystkie trzy.Sam jestem "lewy" w tych sprawach chodź próbowałem trochę pokombinować z dwoch wtyczek tej i z drugiej gdzie sie wybiera mapy i chciał to jakoś w jednej zamieścić ale no za trudne jak na moje umiejętności. ![]() Pierwsza z nich czy dałoby sie podmienić tak ,że zamiast tego kwadracika/Symbolu cs żeby była flaga narodowości drużyny przeciwnej? W formularzu by sie podawało narodowość albo wybierało sie z rozwijanego suwaka. Paczkę flag można by wykorzystać z wtyczki także do wyników v6.01-Games_eXtreme_Warstats_v1.2 lecz bardziej ubogiej. Drugie pytanko to dotyczy map. ![]() Można tylko podać nazwy 2map na których rozgrywało sie mecz do których dołaczone jak widać jest obrazek mapy i wynik. Wtyczka z tego chyba co wiem została przygotowana przez ekipę która właśnie robi same wtyczki dla drużyn ale chyba nie przewidzieli tego ,że gra sie 3 mapy gdy jest remis. I to jest drugie me pytanie czy jest ktoś wstanie dodać\zmodyfikować by dało sie dodać 3 mapy na których był mecz. http://img48.imag...639000.jpg <obrazek zbyt duży wiec sam link do obrazka> A trzecia sprawa to dodanie także przed listą graczy coś podobnego jak pokazane są mapy lecz tutaj było by pokazane logo obu drużyn. Zdaje sobie ,że dużo wymagam i trochę pracy na pewno przy tym będzie ale może dla kogoś nie jest to trudne i pomoże mi w jakimś tam stopniu z tymi rzeczami. Sam jeszcze po próbuje chodź to będzie bardziej przypominało metodę prób, błędów i kombinowania ale może sam sie uporam z którąś z tych rzeczy. PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 16.04.2025 10:39:50
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |