Zobacz temat
INF-WarManagment - 3 modyfikacje -help
|
|
1qxep6241q |
Dodany dnia 01.03.2009 10:28:18
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 12.11.2008 09:34 |
Witam. Mam o to takie pytanie a nawet pro?b?. Chodzi mi o wtyczk? INF-WarManagment[v6.01.12]-1.0 czy mo?na by?o j? lekko zmodyfikowa? pod trzema rzeczami ale najbardziej zale?y my o t? pierwsz? chod? bym sie ucieszy? i bym by? bardzo wdzi?czny jakby uda?o sie rozwi?za? wszystkie trzy.Sam jestem "lewy" w tych sprawach chod? próbowa?em troch? pokombinowa? z dwoch wtyczek tej i z drugiej gdzie sie wybiera mapy i chcia? to jako? w jednej zamie?ci? ale no za trudne jak na moje umiej?tno?ci. ![]() Pierwsza z nich czy da?oby sie podmieni? tak ,?e zamiast tego kwadracika/Symbolu cs ?eby by?a flaga narodowo?ci dru?yny przeciwnej? W formularzu by sie podawa?o narodowo?? albo wybiera?o sie z rozwijanego suwaka. Paczk? flag mo?na by wykorzysta? z wtyczki tak?e do wyników v6.01-Games_eXtreme_Warstats_v1.2 lecz bardziej ubogiej. Drugie pytanko to dotyczy map. ![]() Mo?na tylko poda? nazwy 2map na których rozgrywa?o sie mecz do których do?aczone jak wida? jest obrazek mapy i wynik. Wtyczka z tego chyba co wiem zosta?a przygotowana przez ekip? która w?a?nie robi same wtyczki dla dru?yn ale chyba nie przewidzieli tego ,?e gra sie 3 mapy gdy jest remis. I to jest drugie me pytanie czy jest kto? wstanie doda?\zmodyfikowa? by da?o sie doda? 3 mapy na których by? mecz. http://img48.imag...639000.jpg <obrazek zbyt du?y wiec sam link do obrazka> A trzecia sprawa to dodanie tak?e przed list? graczy co? podobnego jak pokazane s? mapy lecz tutaj by?o by pokazane logo obu dru?yn. Zdaje sobie ,?e du?o wymagam i troch? pracy na pewno przy tym b?dzie ale mo?e dla kogo? nie jest to trudne i pomo?e mi w jakim? tam stopniu z tymi rzeczami. Sam jeszcze po próbuje chod? to b?dzie bardziej przypomina?o metod? prób, b??dów i kombinowania ale mo?e sam sie uporam z któr?? z tych rzeczy. PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 11.09.2025 03:54:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |