Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam, nie by?o odpowiedniego dzia?u, albo po prostu przeoczy?em dlatego pisz? tutaj.
Loguj?c si? do panelu administratora na mojej stronie www na cms'ie PHP-Fusion wszed?em
o ile pami?tam w zarz?dzanie stron? i usun??em link z "adres strony -> link " po czym zapisa?em
ustawienia. Po odpaleniu g?ównej strony nic nie wida? poza :
"Multiple Choices
The document name you requested (/index22) could not be found on this server. However, we found documents with names similar to the one you requested.
Available documents:
* /index22.php (common basename) "
Jest index 22, a nie po prostu index poniewa? robi? ma?y remoncik na stronie i pod index mam
stron? "tymczasow?" ... Przed zapisaniem ustawie? w panelu administracyjnym wszystko ?adnie dzia?a?o.
Móg?by mi kto? wys?a? jaki link powinien si? tam znajdowa? ?
Kolumna z nim powinna by? pod kolumn? "Nazwa strony"
Z góry serdecznie dzi?kuj?!
Wiadomo?? doklejona:
Od?wie?am temacik i czekam na pomoc.