ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Co? modyfikuje mi pliki na serwerze i pojawiaja sie bledy
wander
Witam.

Znow mam problem wlasciwie ten sam tyle ze wtedy dzialo mi sie to na PHP-Fusion v6.
Np. gdy wchodze na forum pokazuje:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Gdy podmienie plik main.php w pliku forum to np odswieze strone jest ok ale za godzine gdy wchodze na glowna strone pokazuje:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wiec podmieniam te pliki index.php i jest ok. Ale nastepnego dnia znow jest cos nie tak.
  1. O co tu chodzi?
  2. Usunalem wszystko ze serwera ftp i wgralem zamiast PHP-Fusiona v6, na ktorym rownie? mi sie to dzialo, PHP-Fusiona v7 i dobrze bylo, ale tylko przez jeden dzien :(

Mam dosc ciaglej podmiany plikow dobrze ze chociaz mam kopie zapasowa.

Wiadomo?? doklejona:
Dodaje screena . Wy tez macie te pliki "spam"?

img512.imageshack.us/img512/2216/screeeee.jpg
Edytowane przez wander dnia 13.06.2009 13:55:27

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:36:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
W zale?no?ci od hostingu ka?dy ma inne pliki w tym miejscu, lub nie ma ich wcale. Nie ruszaj zawarto?ci znajduj?cej si? wy?ej w hierarchii katalogów ni? public_html bo mo?esz sobie co? naprawd? paskudnie popsu?.

Trzeba by?o zrobi? sobie podgl?d ?ród?a strony i sprawdzi? czy powodem b??dów nie jest czasem gdzie? doklejony <iframe>, bo to by oznacza?o ?e najpewniej z?apa?e? wirusa Gumblar-a. Przeczytaj to: Gumblar tworzy "botnet stron WWW"

Przeskanuj sobie system antywirusem, zwi?ksz czujno?? firewall-a, zmie? has?a do FTP i MySQL oraz swoje has?a do PHP-Fusion.
Edytowane przez Gander dnia 13.06.2009 14:06:18

gander.solutions
wander
No mam wlasnie doklejone to iframe w paru plikach ale gdy to usuwam i jest ok to zaraz znow to jest mimo ze zmieniam hasla.
Edytowane przez hoopak dnia 13.06.2009 15:27:16

Gander
Mo?e zmie? has?a z innego komputera i sprawd? czy nadal b?dzie si? to dzia?o? Przeczytaj te? to: Atak iframe na 6.01.18

Zmieniasz które has?a? I jak je przechowujesz? Jakiego programu u?ywasz do ??czenia z FTP?
Edytowane przez Gander dnia 13.06.2009 14:21:08

gander.solutions
wander
Zmienilem wszystkie hasla, teraz juz nie kaze przegladarce zapamietywac i poprzednio uzywalem total comandera ale teraz juz filezilla.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - hoopak 13.06 - 15:28

Edytowane przez hoopak dnia 13.06.2009 15:26:56

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl