ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nowe posty lub tematy po wylogowaniu jako przeczytane
tOmaSz000
Witam,

Mój problem polega na tym, ?e po napisaniu przez u?ytkownika nowego posta/tematu na forum w panelu "Ostatnio poruszane tematy" jest zaznaczony ten post jako nieprzeczytany, ale po wylogowaniu si? post/temat zostaje zaznaczony jako przeczytany. U?ywam fusionBoard 4.02 nie wiem czy to jego wina, czy panelu bo od pocz?tku u?ywam tej wersji forum, dlatego za?o?y?em nowy temat po prostu nie wiem w czym le?y wina.

Z góry dzi?kuje za wszystkie porady. Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:08:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Bochen
Tak po prostu jest to napisane. Gdy zajrzysz na forum i b?d? posty nieprzeczytane i zamkniesz przegl?dark? to automatycznie s? oznaczane jako przeczytane przez Ciebie. Nie ma w tym funkcji jak w innych skryptach forum, ?e zapami?ta je wszystkie do momentu, gdy je przeczytasz lub oznaczysz jako przeczytane. Taki ma?y minus mozna powiedzie? niestety Wink
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
tOmaSz000
Dzi?kuje za odpowied? nie wiedzia?em ?e jest to tak napisane dlatego my?la?em, ?e u mnie le?y jaki? b??d.
Dzi?kuje i pozdrawiam. Smile

Andrew333
A da si? co? z tym zrobi? ?

czegoj
Wiem, ?e temat bardzo stary, ale mo?e kto? si? jednak z nim upora?. U?ytkownicy strasznie skar?? si?, ?e nie nad??aj? czyta?, a przy nast?pnym wej?ciu ju? nie wida?, tych których poprzednio nie zd??yli?my przeczyta?. Przyzwyczajenia z innych forum daj? si? we znaki coraz bardziej. Mo?e kto? upora? si? z tym problemem, ?eby nieprzeczytane by?y nieprzeczytanymi do momentu klikni?cia w dany temat.

Z góry dzi?kuj? za ka?d? pomoc lub podpowied?.

www.krysztalyczasu.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl