Zobacz temat
PHP-Fusion+ czyli PFv7 z dodatkami
|
|
wicherson |
Dodany dnia 07.07.2009 13:38:19
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 04.05.2009 00:10 |
Witam Ostatnio gdy wybierałem CMS chciałem się skusić na coś gotowego, wybór padł na EF. Zaraz po instalacji w oczy rzuciła mi się stopka "PHP-Fusion 6.01.6" czyli dość stara i dziurawa wersja. Zauważyłem ze prace na EF V trwają i trwają więc postanowiłem zrobić coś w zamian. Na potrzeby własne w instalator i pliki wrzuciłem gotowe wtyczki, jednak stwierdziłem że paczka może się komuś przydać więc ją udostępniam. Po instalacji mamy gotowe do działania wtyczki tj.:
(Autorów wtyczek spisywałem z forum lub plików, mam nadzieje że nikogo nie "przekręciłem" Całość "stoi" na PF v7.00.05 czyli najnowszej i najbezpieczniejszej wersji kodowanej w UTF-8 Sam osobiście żadnych błędów nie zauważyłem. I mam cichą nadzieje że żadnych nie ma. Jeśli ktoś coś zauważy proszę o informacje. PW od moderatora:
wicherson dodał/a następującą plik:
Edytowane przez jantom dnia 07.07.2009 18:37:16 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 18:05:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Kacper455 |
Dodany dnia 20.09.2009 11:13:56
|
Przedszkolak Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.11.2008 18:15 |
Mi to nie działa. Przy instalacji, po wpisaniu danych do Mysql pojawia się takie coś: Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 9Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 17Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 8Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 7Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 7Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 10Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 7Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 11Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 9Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 8Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 15Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 6Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 6Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 6Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 7Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 5Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 23Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 9Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 8Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 74Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 42Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 5Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 5Something is wrong in your syntax obok 'DEFAULT CHARSET=latin1' w linii 8 Połączono z bazą danych. Konfiguracja została zapisana poprawnie. Błąd! Brak możliwości utworzenia tabel w bazie danych. Instaluje to na localu |
|
|
FiXik |
Dodany dnia 20.09.2009 11:21:54
|
Początkujący Postów: 183 Pomógł: 14 Data rejestracji: 19.02.2009 23:58 |
Możesz mieć starą wersję MySQL i przez to pojawiają się błędy ... zainstaluj na jakimś darmowym serwerze i wtedy będziesz miał porównanie.
może już nie szukajmy
|
|
|
Kacper455 |
Dodany dnia 20.09.2009 11:40:49
|
Przedszkolak Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.11.2008 18:15 |
Przeintaluje WebServ. Może przy przypadek wziąłem starą wersję mysql przy instalacji. A jak nie zadziała to wrzuce gdzieś. |
|
Przejdź do forum: |