Zobacz temat
Pomówienie - Dion - narutotv.pl
|
|
Konto ukryte |
Dodany dnia 08.08.2009 12:16:38
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 17.12.2005 10:56 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, jeszcze nie mia?em "przyjemno?ci" pisa? tematu tego typu, no ale niestety, kiedy? najwyra?niej musi by? ten pierwszy raz. Sprawa jest jednak powa?na, chodzi bowiem o naprawd? perfidne pomówienie. W czerwcu wykonywa?em zlecenie dla serwisu narutotv.pl, które otrzyma?em od pana przedstawiaj?cego si? nickiem Dion. Zlecenie dotyczy?o "sklonowania" modu?u artyku?ów na potrzeby innych materia?ów witryny o anime. W lipcu z tego co mi wiadomo serwis zosta? zaatakowany, stracono sporo materia?ów. Zaintrygowa?a mnie jednak wypowied? Diona z 11.07.2009 która zosta?a opublikowana na ?amach shoutboxa serwisu narutotv.pl: w wypowiedzi tej oskar?y? o atak mnie, podaj?c za powód niesp?acony d?ug... ?eby nie by? go?os?ownym, podaj? screeny (pierwszy to rozmowy o ataku, w drugim Dion t?umaczy "kto" dokona? zniszcze?): ![]() ![]() Kiedy to zobaczy?em, by?em ca?kowicie zaskoczony... tym bardziej, dlatego ?e: a) w dniach 8.07 - 15.07 nie by?o mnie na terenie Polski, nie mia?em równie? dost?pu do internetu b) ca?kowicie zapomnia?em o 10z?, które winien by? mi Dion za wykonanie pomniejszego zlecenia (przeniesienie bazy danych strony na inny serwer) c) umiem szanowa? czyj?? prac?, poniewa? sam pracuj? d) wszystkie zlecenia wykonuj? na tyle profesjonalnie, na ile tylko mnie sta?, w wyniku czego mog? si? ju? poszczyci? gronem zadowolonych klientów Tak wi?c traktuj? wypowied? pana Diona jako pomówienie, atak na moj? osob?. Jest to dla mnie naprawd? trudne do zrozumienia - osoba ma 39 lat (z tego co mi wiadomo), mog?oby si? wydawa?, i? jest doros?a i potrafi my?le? rozumnie... chyba jednak pomyli?em si? bior?c to zlecenie. Nie wiem co dalej zrobi? z t? spraw?, póki co wys?a?em email do operatora domeny (nazwa.pl) z zapytaniem czy w razie zg?oszenia sprawy do s?du udost?pni? mi dok?adne dane osobowe pana Diona. Moderów, stylistów i koderów natomiast przestrzegam przed t? osob?: nie warto za kilka z?oty cokolwiek wykonywa?, bowiem mo?ecie pó?niej zosta? bezpodstawnie oskar?eni o w?amanie. Za informacj? o perfidnej wypowiedzi dzi?kuj? anonimowemu (prosi? aby nie podawa? nicka). Edytowane przez Konto ukryte dnia 08.08.2009 12:20:40 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.09.2025 00:04:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Chemikpil |
Dodany dnia 08.08.2009 17:13:14
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Hmm 39lat? Wida? strasznie niepowa?ny, to nie jest podwórko by rzuca? wyzwiskami i oskar?eniami na prawo i lewo. Co do powa?nego podej?cia wy?ej wymienionej osoby, skoro co? zleca i za to nie p?aci? Przepraszam s?dzi?em ?e tylko nieliczni 15-latkowie z dost?pem do neta na wakacje i s?omianym zapa?em do pracy, s? zdolni by wystawi? kodera, designera itp. do wiatru, nawet o te g?upie 10 z?. W dodatku szczyci si? tym w shoutboxie ... bo nie dosta? 10zl za napraw? strony... Nie mam zamiaru ocenia? samego admina, ale dzi?ki za ostrze?enie. Przyda si? ten wpis do czarnej listy. Edytowane przez Chemikpil dnia 08.08.2009 17:13:32 Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
Szapko |
Dodany dnia 08.08.2009 19:42:46
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Pomógł: 66 Data rejestracji: 19.08.2007 19:49 |
osoba ma 39 lat (z tego co mi wiadomo) Ja tam s?ysza?em, ?e jest du?o m?odszy. Nie wiem co dalej zrobi? z t? spraw?, póki co wys?a?em email do operatora domeny (nazwa.pl) z zapytaniem czy w razie zg?oszenia sprawy do s?du udost?pni? mi dok?adne dane osobowe pana Diona. Raczej nie b?dzie takiej potrzeby, poniewa? strona udost?pnia odcinki online anime Naruto oraz mang? po Polsku, a te anime i manga ma wykupion? licencj? w Polsce. Dalej to chyba ka?dy wie o co chodzi. ![]() |
|
Przejdź do forum: |