ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Logowanie admina
arakros
Witam mam problem po instalacji PHP-Fusion v6.00.206 nie moge zalogowa? sie jako Admin bo pisze ze podalem zle haslo lub login, ale wpisuje dobre. Mia?em to samo po instalacji Extreme Packa. Nie loguje sie tez przez alias. Frown

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 16:59:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
A podajesz taki sam nick i has?o co podczas instalacji wpisa?e??
Bo wydaje mi sie, ?e Ty my?lisz ?eby sie zalogowa? trzeba wpisa? admin i haslo podane podczas instalacji? To jak jest? Grin

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

arakros
No poda?em te co podczas instalki, a jakie mam niby podac ??

crasch
W?a?nie te mia?e? poda? ok. W takim razie je?eli podajesz dobre usu? pliki cookies i spróbuj ponownie.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

arakros
Usune?em Cookies i dalej nic. Probowalem tez przez IE i FF

crasch
Je?eli poda?e? poprawny E-Mail w czasie tworzenia Super Administratora (podczas instalacji) wejd? w przypomianie has?a, i wpisz mail. Powinno przyj?? dobre hase?ko, skopiuj i spróbuj.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Shaolin
Jeste? pewien, ?e nie masz (lub nie mia?e? podczas ustawiania has?a przy instalacji) w??czonego caps-locka? Zwró? te? uwag? na wielko?? liter - Admin a admin to duuuu?a ró?nica (w ha?le to samo).
working

arakros
Tak jestem pewien ?e nie w??czy?em CapsLocka. Wzie?em przypomnienie has?a ale przysz?o mi tylko cos takiego.
Hello Arakros,

You have or someone has requested a new password to access your PHP-Fusion Powered Website account.

To change your password please click the following link:

/*w:k/i1taxxxxo@";MI="ED04512379DA;CF>D5D?5F8BG=6:6;7xxxxD5D?5F8BG=6:6;E@Dxxxx";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT);/*]]>*/&account=????????????????' target='_blank' title='autolink'>http://www.yourdo...??????????

Regards,
Arakros

a gdy wlkejem to do przegladarki (oczywiscie zmieniam yourdomain.com na swoj adres) stronka tylko mi sie odswieza dalej nic

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Je?li masz dost?p do bazy, przez phpmyadmin to mo?na zmieni? has?o na jakie chcesz je?li? to podam procedur?.

wlodekp.europa.pl
arakros
no mam dostep. bylbym wdzieczny

Pieka
arakros napisa?/a:
Tak jestem pewien ?e nie w??czy?em CapsLocka. Wzie?em przypomnienie has?a ale przysz?o mi tylko cos takiego.
Hello Arakros,

You have or someone has requested a new password to access your PHP-Fusion Powered Website account.

To change your password please click the following link:

/*=:'";MI="2;:B1>CEG5;67xxxx@F;1;81@9?34=A=7GD;1;81@9?34=A=720;D";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT);/*]]>*/&account=????????????????' target='_blank' title='autolink'>http://www.yourdo...??????????

Regards,
Arakros

a gdy wlkejem to do przegladarki (oczywiscie zmieniam yourdomain.com na swoj adres) stronka tylko mi sie odswieza dalej nic

Tu znajdziesz rozwiazanie!

Bardzo prosze nie powielac istniejacych odpowiedzi, bo robi sie balagan!!
Dziekuje.

Edytowane przez Pieka dnia 20.11.2005 20:51:38
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arakros
No ok zrobi?em nowego usera i sie wszystko zalogowa?o ok, ale nie ma nigdzie tabeli user_mod w ustawieniach tego nowego usera

Je?eli masz jakiekolwiek inne konto do którego has?o znasz, to po prostu wchodzisz sobie do phpmyadmina, wybierasz sobie DB na którym stoi PHPFusion, nast?pnie klikasz sobie na tabel? fusion_users i dajesz przegl?daj.

Wy?wietlaj? Ci si? wszystkie rekordy w tej tabeli czyli mówi?c po polsku smiley wszyscy userzy wraz ze szczegó?ami.

przy koncie, do którego znasz hase?ko zaznaczasz sobie fiszk? i klikasz na taki o?óweczek obok - czyli edytuj - no i masz mo?liwo?? modyfikacji warto?ci poszczególnych kolumn dla tego usera - znajdujesz sobie pole - user_mod i zamiast tej warto?ci której tam masz wpisujesz sobie warto?? 4 dajesz zapisz, i w wyniku tego masz konto z uprawnieniami superadmina

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Albo tak bez ?adnej znajomo?ci
Opisywa?em to ju? pare miesi?cy temu na forum.

Zmiana has?a: phpmyadmin
tabela fusion_users, edycja 1 wiersza(usr_id 1, superadmin-przewa?nie)
user_password-zmiana funkcji na md5(wybór),
wpisanie swojego normalnego has?a na miejsce zakodowanego
wykonaj, ono zostanie zakodowane.
od teraz obowi?zuje nowe
widz? odp Pieki, ale mo?e to te? si? komu? przyda

wlodekp.europa.pl
Pieka
To jest do starej wersji, ale jakbys pomyslal, to doszedlbys do tego gdzie co zmienic Grin
Pola:

user_rights - tu wstaw np.
A.AC.AD.B.C.CP.DB.DC.D.FQ.F.IM.I.IP.M.N.NC.P.PH.PI.PO.S.SL.S1.S2.S3.S4.S5.S6.S7.SU.UG.U.W.WC

user_level -
103

To powinno zalatwic wszystko Smile

Teraz zauwazylem odp. wlodka. Tak tez mozna, jasne! Smile
Edytowane przez Pieka dnia 20.11.2005 21:15:52
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl