ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
TinyMCE raz dzia?a raz nie dzia?a
ksola
Witam
Wczoraj wchodz? na moj? stron? z php-fusion i edytor TinyMCE nie dzia?a. Jest tylko puste pole. Postanowi?em wgra? od pocz?tku ca?y kod od nowa. Nic nie da?o. Edytor nadal nie dzia?a?. Sprawdzi?em w bazie danych w tabeli pferix_settings czy pole tinymce_enabled jest na 1 i by?o na jeden. A mimo wszystko nie dzia?a?o. Dzisiaj wchodz? i edytor ju? dzia?a. Nic nie robi?em. Co mo?e by? przyczyn? takiego dziwnego dzia?ania edytora?

Pozdrawiam

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:03:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
ksola napisa?/a:
...Co mo?e by? przyczyn? takiego dziwnego dzia?ania edytora?

1. Twoja przegladarka
  2. Prace na serwerze.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ksola
Ale to nie tylko u mnie tak dzia?a?o. To u paru osób tak by?o.
A co mog?o by? z serwerem ?e nie dzia?a? edytor? Ja mam na darmowym serwerze swojego php-fusion a dok?adniej na cba.pl

Pieka
A skad ja mam wiedziec, co robil w tym czasie Twoj hosting? TinyMCE nie jest kaprysnym dzieckiem, ktore samo z siebie cos robi lub nie. Napisz do nich, poszukaj informacji na stronie lub forum hostingu etc.
Moze byc tak, ze sytuacja sie powtorzy, z tym, ze juz wiecej nie zobaczysz edytora, wtedy moze Ci sie przydac lektura tematu przyklejonego: http://www.php-fu...ad_id=6320. Powodzenia.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Gander
Ja mam pewien sprawdzony powód, gdy co? opartego na JavaScript nie chce mi dzia?a?. Sprawd? czy nie masz jakiej? wtyczki w przegl?darce do blokowania skryptów (NoScript) albo blokowania reklam (AdBlock Plus) albo jakie? inne ustawienie ograniczaj?ce funkcje skryptów. Zawsze te? sprawdzaj jak Ci to dzia?a na innych przegl?darkach?

gander.solutions
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl