ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak tre?ci na stronie po dodaniu panela
cristo
Witam, mam taki problem: doda?em nowy panel, w którym docelowo ma by?: Miejsce na Twoja reklam?, zapisa?em wróci?em do strony g?ównej i zobaczy?em co? takiego: www.stator59.pl od?wie?y?em kilka razy i nic. Postanowi?em si? wylogowa? zamkn??em przegl?dark? uruchomi?em ponownie i to samo. Postanowi?em si? zalogowa? i podejrze? ten panel, a tu nie mog? sie zalogowa?, ?aden link na stronie nie odpowiada poza forum. Mo?e kto? pomóc?Smile

//Nie usuwaj prosz? tego co ja wstawi?em - Chemikpil

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Chemikpil 05.10 - 16:50
  2. Przeniesienie tematu - Chemikpil 05.10 - 17:35

Edytowane przez Pieka dnia 05.10.2009 20:17:23

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 01:46:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Borek
Spróbuj innej przegl?darki. Ja mam to samo w Mozilli FF i teraz u?ywam Opery lub Google Chrome.
Edytowane przez Borek dnia 05.10.2009 15:47:26

www.ddadc.com.pl
cristo
Raczej to nie przegl?darak tak my?le sta?o to si? po dodaniu nowego panela.
Edytowane przez Pieka dnia 05.10.2009 20:20:14

Borek
A spróbowa?e? chocia??

www.ddadc.com.pl
cristo
Pewnie ?e spróbowa?em IE -nic,Opera-nic,Mozilla-nic.

Borek
No to nie wiem. A czy jakie? pliki edytowa?e?? Spróbuj podmieni? plik setuser.php

www.ddadc.com.pl
cristo
Edytowa?em wiele plików ale nie dzisiaj, dzisiaj tylko doda?em nowy panel.

Chemikpil
Po pierwsze, skoro poprawiam twój post to nie po to by? ty potem sobie to usun??. Po drugie, naucz si? ja?niej nazywa? swój problem, bo jak na razie to masz z tym k?opot.

Sprawa jest prosta a na swój problem odpowiedzia?e? ju? sobie sam:
Edytowa?em wiele plików ale nie dzisiaj, dzisiaj tylko doda?em nowy panel.
co oznacza ?e ten panel powoduje b??d. Najpro?ciej usun?? go np. w bazie.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
cristo
Sorry za to usuwanie ale jak widzisz jestem tylko przedszkolakiem na tym forum - obiecuje popraw?. A je?eli chodzi o problem to nie jestem super fusionist? wi?c prosz? o ja?niejsze na?wietlenie tematu. Mam usun?? z bazy jaki? rekord ? Mo?e jaki? inny sposób by móc si? zalogowa? i usun?? go z PA.Wink
A i je?eli chodzi o to edytowanie plików. Robi?em tylko drobne modyfikacje na moje potrzeby korzystaj?c ze wskazówek na forum i to w dodatku pliku theme i styli do dzisiaj chodzi?o wszystko nawet dodawa?em dwa panele i by?o oki a gdy doda?em jeszcze jeden z zawarto?ci? pliku graficznego - nagle siad?o.
Edytowane przez cristo dnia 05.10.2009 22:05:22

FiXik
Je?li pami?tasz jak si? nazywa panel, który doda?e? (po którym to si? sta?o) to wejd? na ftp i zmie? jego nazw? na dowoln? (ale inn? ni? ta, która jest obecnie) strona po od?wie?eniu wy?wietli ci b??d w miejscu panela ale za to wszystko inne b?dzie dzia?a?. Po tej akcji mo?esz ewentualnie poprosi? (tu na forum) o ewentualne poprawienie go, bo z tego co widz? to ma b??dy. Pozdrawiam
mo?e ju? nie szukajmy

http://www.zainwestujwemnie.eu/
cristo
Ja doda?em pusty panel bez zawarto?ci i mia?a by? w nim jedynie grafika rekalamowa, wcze?niej dodawa?em ju? takie panele i nic si? nie dzia?o, a? do wczoraj. Wi?c je?eli kto? wie jak mam rozwi?za? ten problem to prosz? o wpis.

Wiadomo?? doklejona:
Chemikpil zrobi?em tak jak kaza?e? usuno?em panel z bazy - pomog?o, ale mam jeszcze jedno pytanie: czy pola tabeli powinny si? zaczyna? od 3306admin, 3306articles itd. wszystkie si? tak zaczynaja czy to jest b??d ? Jak tak to jak to mo?na naprawi? ?
Edytowane przez cristo dnia 06.10.2009 09:44:22

Chemikpil
FiXik co ty pierniczysz. Jak przez ftp chcesz usun?? co? z bazy? To nie skórka, a panel doda? jako kod a nie plik.

Co do tych nazw tabel, to prefix który sam sobie przy instalacji nada?e?. Nie jest to ?aden b??d wi?c nie masz si? co martwi?.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
FiXik
Po pierwsze to nie zauwa?y?em, ?eby w opisie by?o, i? doda? kod a nie panel. Wi?c je?li jest to rozwi?zywane na PW to prosz? chocia? opisa? szczegó?owo problem. Po drugie to nie uwa?am, i? jak kto? jest moderatorem to ma prawo do poni?ania u?ytkowników strony (i to nie tylko w tym przypadku), bo skutkiem mo?e by? strata odbiorców.
mo?e ju? nie szukajmy

cristo
W opisie napisa?em ?e doda?em pusty panel a wi?c to jasne ?e kod php - bo co innego. A co do tematu to jest prowadzony tylko na forum nie poprzez PW. Wi?c nie masz racji FiXik. B??d poprawiony ale nie wiem co go spowodowa?o, usuno?em panel z bazy tak jak mi kaza? Chemikpil i wszystko wróci?o do normy, dodaj?c teraz nowy panel z kodem nic si? nie psuje.

Dzi?ki. Temat uwa?am za zamkni?ty

FiXik
cristo napisa?/a:
Witam, mam taki problem: doda?em nowy panel, w którym docelowo ma by?: Miejsce na Twoja reklam?, zapisa?em wróci?em do strony g?ównej i zobaczy?em co? takiego: www.stator59.pl od?wie?y?em kilka razy i nic. Postanowi?em si? wylogowa? zamkn??em przegl?dark? uruchomi?em ponownie i to samo. Postanowi?em si? zalogowa? i podejrze? ten panel, a tu nie mog? sie zalogowa?, ?aden link na stronie nie odpowiada poza forum. Mo?e kto? pomóc?Smile

I dale nie widz? nigdzie opisu, ?e panel jest pusty (mo?e ten opis by?, ale go nie ma). St?d moja poprzednia odpowied?. Ale po sprawie. Pozdrawiam
mo?e ju? nie szukajmy

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl