ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Po umieszczeniu shoutboksa na ?rodku strony nie da si? usun?? wpisu
Borek
Witam,
mam taki problemik z shoutboksem standardowym. Chce ?eby by? on na ?rodku strony i wszystko jest ok, mo?na pisa? itd poza jednym. Nie mog? usun?? napisanego posta. Sad Gdy wybior? "usu?", strona automatycznie staje si? pusta (nic na niej nie wida?). Ma kto? pomys? jak temu zaradzi??
Je?li umie?ci?em temat w z?ym dziale to przepraszam, ale uzna?em, ?e ten b?dzie najw?a?ciwszy.
Edytowane przez Pieka dnia 14.10.2009 12:21:57

www.ddadc.com.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 01:48:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie ma znaczenia gdzie umiescisz shoutbox, byle nie bylo dwoch aktywnych na jednej stronie. Jesli cos u Ciebie w zwiazku z tym nie dziala prawidlowo, to mozesz byc pewny, ze jest to zasluga tylko i wylacznie Twoja. Zapewne ropzbija sie to o kombinacje w adresie, ale to tylko domysly. Nic wiecej nie powiem z prostego powodu, nie widze strony, a wrozenie jakos mi dzisiaj nie wychodzi.
Moge udostepnic Ci strone lub dwie, na ktorych umiejscowie shoutbox na srodku i sam bedziesz mogl sie przekonac, czy to prawda, czy tez wymysl admina.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Borek
Teraz mam inny b??d. Gdy wybieram usu? to wida? stron?, ale znika samo SB.Sad

www.ddadc.com.pl
khaman
Te? kombinowa?em z umieszczeniem standardowego shoutboxa na dole i oba w/w b??dy ju? mia?em (próbowa?em na 2 stronach ró?nych stronach). Koniec ko?ców zrezygnowa?em z shouta na dole (inne modyfikacje shoutów jako? mi nie podesz?y). Shout zosta? na boku.
Edytowane przez khaman dnia 14.10.2009 13:31:20
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl