Zobacz temat
[Sprzedam] flashpoker.pl - System Poker Online
|
|
macieksos |
Dodany dnia 15.10.2009 20:13:46
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 23.12.2008 16:44 |
Do sprzedania system pokera online FLASHPOKER.pl. http://www.allegr...=785170824 Moja strona jest jedn? z nielicznych tego typu na podobny system mog? sobie pozwoli? tylko najwi?ksze portale jak wp lub onet jak i najbogatsze firmy. Wykonanie tego typu portalu to koszt +20tys na tyle wyceniaj? prace przy takiej stronie profesjonalne firmy. Ceny mo?na zobaczy? na poni?szym linku jedna licytacja jest na sum? 50000tys z? u mnie ten serwis mo?esz kupi? od z?otówki i jestem zdecydowany go sprzeda? za du?o ni?sz? kwot? od najni?szej kwoty z linku poni?ej http://www.zlecen...er-on-line Serwis posiada wbudowany automatyczny system kupowania nowych ?etonów przez dotacje paypal. Zakupione ?etony s? dodawana automatycznie zaraz po potwierdzeniu transakcja na paypal. Potencja? bardzo du?ych zysków do zagospodarowania przez prywatnych inwestorów jak i firmy Serwis sprzedaje z uwagi na brak czasu który nieliczny planuje przeznaczy? na realizacje innego projektu. Dalsze prowadzenie tego rozwojowego przedsi?wzi?cia musz? przekaza? komu? innemu, dlatego te? serwis zostaje wystawiony na sprzeda?. Portal ma niesamowity potencja? rozwojowy, równie? poprzez mo?liwo?? rozwini?cia kompleksowego pakietu us?ug p?atnych , konkursów, p?atnych turniej itp.... Ca?y system w pe?ni mo?liwo?ci mo?na przetestowa? na http://www.flashp.../index.php Informuje te? ?e nie ma mo?liwo?ci kupienia samego skryptu. Jedyn? kopie któr? sprzedaje jest dost?pna na tej aukcji wraz z domena ,serwerem i ca?? pomoc? któr? mog? otoczy? przez jaki? czas przysz?ego w?a?ciciela Z poziomu gracza to tak w skrócie - Rozbudowany system rankingowy - System Historii gier pokazuj?cy wszystkie rozdania które odby?y si? w systemie - Opcja "Poker na Twojej stronie" Która pozwala wstawia? sto?y z pokerem na inne strony w sieci - System sp?acania d?ugów przez paypal zaci?gni?tych przez graczy "wida? to na jednym ze screenów" To tak w du?ym skrócie Mój system posiada tak?e rozbudowany system Administracyjny który pozwala na - Zarz?dzanie pokojami " Tworzenie publicznych jak i prywatnych pokoi na has?o" - Zarz?dzanie sto?ami czyli tworzenie sto?ów w danym pokoju mo?emy ustawi? nazw? sto?u, wymagana gotówk? przy stole, stawki, ilo?? miejsc do 10 osób przy stole, jak i rodzaj pokera TEXAS HOLDEM lub POKERA KLASYCZNY - Rozbudowany system zarz?dzania graczami z wieloma opcjami - Wysy?anie Newslettera + kilka innych przydanych opcji Ca?y system jest Profesjonalnie napisany i nie odbiega od innych stron tego typu. Ca?y skrypt jest gotowy do uruchomienia przeszed? d?ugie testy przez graczy z forum forum.pokerzysta.pl/ i jest zgodny z obowi?zuj?cymi zasadami pokera texas holdem jak i pokera klasycznego Po zako?czeniu aukcji robimy cesje domeny + przekazuje pe?en dost?p do serwera na którym jest zainstalowany skrypt |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 14:32:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |