Zobacz temat
Brak komentarzy i rozszerzonej cz??ci newsa w skórce Gillette
|
|
Vexatus |
Dodany dnia 16.10.2009 21:27:40
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Data rejestracji: 24.01.2009 21:07 |
Witam. Korzystam z defaultowej skórki Gillette. Do tej pory Newsy by?y wy?wietlane w stylu dwukolumnowym i wszystko by?o OK. Po zmianie stylu Newsów na jednokolumnowy nie ma dost?pu do komentarzy i rozszerzonej cz??ci Newsa. Po klikni?ciu na "Czytaj wi?cej" IE wywala 404 a FF "The request /news.php was not found on this server." Po zmianie stylu Newsów na dwukolumnowy wszystko wraca do normy - komentarze i rozszerzona cz??? Newsów dzia?aj? prawid?owo. Jakie? sugestie? ![]() PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 01:50:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 16.10.2009 21:37:05
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
A mowia, ze myslenie nie boli... Przeczytaj informacje nt. zmiany news.php => index.php: http://www.php-fu...ost_103651. Wszystko pieknie opisane, zeby uniknac tego typu pytan. Wystarczylo uwaznie przeczytac. Dla unaocznienia: http://www.pchelp...eadmore=67 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Vexatus |
Dodany dnia 16.10.2009 22:13:31
|
Tak, wszystko jest pi?knie opisane a nawet Pieknie... Korzysta?em ju? z zawartych tam informacji. Portal sk?ada si? z po??czonych z sob? 3 stron (multisite include) i na wszystkich w ten sam sposób zamieni?em news.php na index.php. Na dwóch wszystko jest OK, na jednej wyst?puje wy?ej opisany problem. PS - My?lenie zwykle nie boli. Zadaj?c pytanie na Forum spodziewam si? odpowiedzi od ludzi, którzy wiedz? na dany temat wi?cej ni? ja a nie uszczypliwych uwag z zakresu neuropatii. Mog?o by? pi?knie a jest Pieknie... |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 16.10.2009 22:17:54
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
To moze zamiast wchodzic w kompetencje lekarza, poprawisz w koncu wymieniony blad? Wydawalo mi sie, ze jasno okreslilem, co, gdzie i jak zmienic. Nie ma tu zadnego znaczenia, ze korzystasz z multisite, poniewaz jest to kwestia plikow, a nie bazy. PS Jesli nie podoba Ci sie sposob podania informacji i rozwiazania problemu, to wybacz prosze, juz wiecej nie popelnie tego bledu i pozostawie Cie w rekach innych, zapewne bardziej czulych na Twoje potrzeby uzytkownikow. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Vexatus |
Dodany dnia 16.10.2009 22:55:42
|
Czerpi?c z brytyjskiego "folkloru filmowego": To nie jest sprawa punktu zaczepienia tylko proporcji wagowych... Innymi s?owy: Odpowied? na pytanie nie jest to?sama ze sposobem w jaki si? jej udziela. Nikt nie lubi by? traktowany jak idiota. Pan lubi? Ja nie lubi?... System jest prosty: jak czego? nie wiem to pytam i nie mam problemu z tym ?e kto? wie wi?cej ni? ja (dlatego pytam). Ale to, ?e kto? jest w stosunku do mnie niezbyt uprzejmy to ju? zupe?nie inna kwestia. A czy egocentryzym boli? Najpierw czyni Pan k??liw? uwag? pod moim adresem a potem obra?a si? o moj? reakcj?? |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 16.10.2009 23:11:24
|
Zamiast dyskutowac na tematy, ktore nijak sie maja do tematu, moze po prostu napraw strone. Nastepnym razem nim zadasz pytanie, na ktore odpowiedz jest banalna, zaczerpnij z wiedzy zawartej w temacie zawierajacym opis dokonanych, w Twoim przypadku niestety tylko czesciowo modyfikacji. Jesli cos robisz, to rob to z glowa. Egocentryzm, neuropatia, masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia? Jesli nie, to radze poprzestac na obecnych dywagacjach i kasliwosciach tworzacych off top i zajac sie strona, bo przeciez o nia tutaj chodzi. Dla jasnosci, to nie jest propozycja ani prosba. Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |