ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
?wi?teczny start
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Czy Kto? ju? ma stron?-w charakterze ?wi?tecznym. Interesuj? mnie zastosowane techniki ?wi?tecznych modyfikacji, niekoniecznie theme?

wlodekp.europa.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:03:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Mo?e spadaj?ce ?nie?ynki, które daj? poczucie zimowej aury ?...
as

To jest dobry pomys? ju? go stosuje.
Mam w tej chwili tak:
zdzplock.europa.pl
ale nie jestem zadowolony

wlodekp.europa.pl
as
No i ca?kiem fajnie... przesadza? nie ma co. Najlepsze s? proste formy (moim zdaniem). Mo?e ten ?nieg troch? taki niemrawy (nie chce si? poddawa? sile przyci?gania ziemskiego)
as

crasch
Zgadzam sie z As'em - zmie? ten ?nieg, a dok?adniej na mniejszy i ?eby go troszke wi?cej spada?o po za tym nie ma po co przesadza?, reszte bajerów se na pralke przyklej - ju? jest ok, tylko zmie? ten ?nieg na mniejszy i w wi?kszej ilo?ci. Grin

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Dzi?ki za opini?.
Fajnie, ?e kto? z boku mo?e si? wypowiedzie?, bo np ?nieg sam specjalnie zwolni?em, ale nie ma problemu przy?piesz?, ilo?? p?atków te? jest regulowana. P?atek gif zmieni?.
Faktycznie nie ma co przesadza?, robi?em jeszcze próby, p?atek obracany w locie, ale to ju? chyba przesadny bajer, tak jak i ?nieg na ka?dej stronie?
Dzi?ki jeszcze raz
w?odek

wlodekp.europa.pl
Pieka
Snieg jak snieg, ale te czapeczki sa po prostu rewelacyjne!! Grin
Musze tez cos wymyslec na pieka.pl ....
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Te czapeczki to nie mój pomys?, od miesi?ca ?ledz? temat ?wi?t na uk, by?y próby ?wi?tecznych theme, ale nie uzyska?y akceptacji. W jednym z nich s? te czapeczki.
Edytowane przez wlodekp dnia 05.12.2005 06:43:26

wlodekp.europa.pl
scorpio70
Witam, ja tez chce taki ?nieg Grin...jak mo?na go zrobi??

www.workfit.pl
Polecam google "padaj?cy ?nieg javascript"
jest tego do koloru i wyboru.
Ja mam wklejony na stronie startowej(a wsz?dzie to do zrobienia: include, subheader, js-mo?e kto? si? pokusi, mnie wystarcza to)

wlodekp.europa.pl
scorpio70
a powiedzcie mi moi mili, który plik edytowa? by wpisa? jave_script z tym sniegiem?? g?ówny_katalog/news.php?? a je?eli ten to gdzie, w którym miejscu?? ja si? szybko ucz? ...wi?c pro?ba nie wysy?ajcie mnie do szukajki Grin
pozdrawiam
Edytowane przez scorpio70 dnia 06.12.2005 00:57:02

www.workfit.pl
Wstaw sobie skrypt do wiadomo?ci powitalnej. Panel admina/zarz?dzanie stron?/g?ówne ustawienia-okienko wiadomo?ci powitalnej
zobacz:
@scorpio70 wlodekp.ovh.org

wlodekp.europa.pl
as
To co zobaczy?em na Twojej stronie ~wlodekp wstrz?sn??o mn? dog??bnie, zaszokowa?o i uszkodzi?o mi moje receptory odpowiedzialne za poczucie dobrago smaku... to jest straaaaszne! Nie czujesz si?, czy co?. Zmie? to natychmiast...

~scorpio70... daj mi na PW swojego maila a uraduj? Twoj? dusz? (to z okazji Miko?aja)
as

scorpio70
ok... dzia?a, dziekuj? i pozdrawiam..a swoj? drog? popatrzcie jaki snieg pada u mnie Grin

www.workfit.pl
@as Masz ca?kowit? racj?-to przejaskrawienie, w ?nie?ynce by? te? normalny gif(bezobrotowy), a skrypt-ma p??n? regulacj?.
Ale mam satysfakcj?, ruszenia tematu ?wi?t i dzisiejszych podarunków.
Zaraz zmieni?
Edytowane przez wlodekp dnia 06.12.2005 11:06:20

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl