ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 1
piterus

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
PHP-Fusion.pl dla WO?P 2010!
Pieka
Od dnia dzisiejszego bierzemy udzia? w aukcji WO?P na rzecz: DLA DZIECI Z CHOROBAMI ONKOLOGICZNYMI.

Ale to nie jest wszystko, co chcemy i robimy, poniewa? w dniu dzisiejszym ruszy?a aukcja, której przedmiotem jest:
100 000 ods?on bannera na naszym Supporcie.
Aukcja: http://aukcje.wos...tem=273844
Nasz alias aukcji: http://wosp.php-fusion.pl

Zaczynamy od 10z?, a ca?a wylicytowana kwota zostanie automatycznie przekazana na XVIII Fina? WO?P.

Mamy nadziej?, ?e równie? Wy pomo?ecie nam rozreklamowa? t? aukcj?. Liczymy na Was.
Zapraszamy wszystkich do licytowania.

Pomó?cie nam pomóc DZIECIOM!

Za wszelk? pomoc i udzia? w tym przedsi?wzi?ciu dzi?kujemy i pozdrawiamy.

Ekipa Polskiego Supportu PHP-Fusion
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 22:29:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lupozo
Witam.
Mi?o jest znowu s?ysze?, ?e Polski Support po raz kolejny wspiera akcje WO?P.
Oczywi?cie równie? zapraszam do licytacji. Smile

Glazio
A ja b?d? wolontariuszem i b?d? kwestowa? przy Teatrze Muzycznym w Gdyni, zapraszam.

Pieka
Koledze gratuluje szlachetnego gestu i zajecia i zapraszam do licytowania na naszej aukcji. Pokazmy swiatu, ze nie tylko potrafimy caly czas wymagac i brac, ale rowniez stac nas na odruch serca i pomoc potrzebujacym.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Glazio
Zgadzam si? z Tob? w 100%, musimy nauczy? si? dawa? a nie tylko bra?.

Gutek1806
Ja te? si? przy??czy?em i wstawi?em ich banner na swojej stronie

www.ls-world.pl
darnok08
Tak samo ja. S?dz? ?e ka?dy powinien cho? w tak ma?ym stopniu pomóc dzieciom.
Najlepsze forum o Androidzie: www.android-forum.pl

Spaik
A mam pytanie ile bedzie tych aukcji ? Jedna? 2 ?

Pieka
Wszystko zalezy od popytu, bo podaz jak zwykle dostosujemy. Zalezy nam na jak najwiekszej skali akcji Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Witam tak obserwuje aukcje od kilku dni i marnie to idzie przyznam sie ze czekam do ostatniego dnia bo chcia?em podbi? ostatni. Ale kwota jaka mamy jest s?aba wiec Moja inicjatywa jest taka, aby jak w poprzednim roku zbiera?a jedna osoba pieni?dze od osób które mog? da? ile maja bo tak chyba szybciej uzbieramy wi?ksz? sum?. Je?li nie znajdzie si? nik kto ma ch?ci do podjecie si? tego Za poparciem Adminów Polskiego Supportu PHP-Fusion mog? przeprowadzi? taka zbiórk?, która potem zostanie przekazana przez moje konto na allegro na konto Supportu.

Prosz? o wypowiedz co o tym sadzicie bo czasu na prawd? ma?o a ka?dy grosz si? liczy
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Pieka
Jesli o mnie chodzi macie jak zawsze pelne poparcie Smile Wazne, abysmy dali od siebie jak najwiecej.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Tak wiec je?li nik do jutra do 11:00 rano nie podejmie sie zbierania na aukcje bior? to na siebie. Ze swojej strony na pocz?tek dok?adam 30 z? Informacje jak i numer konta na PW dla zainteresowanych po wp?acie i zaksi?gowaniu wy?le potwierdzenie. Lista Osób które wp?aca zostanie napisana w tym temacie.
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

erlando
No to dawa? numer konta ! Jak dla mnie super pomys? i przelewik leci z miejsca. Czekam ...
Cierpliwy kamie? ugotuje ...

webstreet.pl
DJPromo
Dane posz?y Smile
Pomog?em Kliknij Pomóg?

erlando
Posz?o. Z niecierpliwo?ci? czekamy na kolejnych uczestników akcji ... Je?li wasz portfel nie op?ywa dostatkiem, dajcie nawet symboliczn? z?otówk? i miejcie ?wiadomo?? ?e robicie co? dla innych. Jak ka?dy u?ytkownik podejdzie z takim nastawieniem, to mamy szans? uzbiera? poka?n? sumk?. Nic Ci nie b?dzie jak odmówisz sobie jedno piwko albo pake fajek ! Zapraszamy !
Cierpliwy kamie? ugotuje ...

webstreet.pl
Pieka
Zero licytacji od kilku dni. Jest nas tu parenascie tysiecy, dajmy cos wiecej od siebie. Przeciez to idzie na szczytny cel - na pomoc potrzebujacym w dodatku dzieciom. Pokazmy, ze nie jest nam obcy ich los, ze nas obchodza.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
khaman
Pozosta?a godzina. Licytujcie je?li zale?y wam na tym, ?eby pieni?dze przekazane zosta?y na dzieci jak i na tym, ?e PR po podniesieniu si? rankingu waszej strony da wiele odwiedzin wi?cej (wiem to z autopsji - wylicytowa?em banner na ostatniej licytacji).

Tak czy tak: warto! ca?a kwota idzie na dzieci.

www.nibynic.org/files/images/na%20str.thumbnail.JPG
www.niepelnosprawni.pl/files/www.niepelnosprawni.pl/public/Zdjecia3/dzieci.jpg
zwierzetaludziom.pl/images/DSCF1003.JPG
Edytowane przez khaman dnia 16.12.2009 20:56:28
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

DJPromo
Naprawd? smutno mi jak zagl?dam na konto i widz? tylko jeden jedyny przelew od Kolegi erlando
Kwot? jaka mam to 40z? w tym cegie?ka kolegi jest to za malo abym licytowa? obecn? aukcje wiec Prosz? Adminów o drug? aukcje. Je?li nic nie wyjdzie z zbierania to co ju? mam wy?le na konto supportu w celu do??czenia ich do pieni?dzy z aukcji
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
Aukcja zakonczona. Dziekujemy wszystkim uczestnikom oraz sympatykom. Czekamy na wplate i kontakt zwyciezcy.

Edit: To jak Panie i Panowie, wystawiamy teraz kolejna aukcje, czy czekamy az kolega nazbiera wieksza sume?
Edytowane przez Pieka dnia 17.12.2009 18:08:10
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
hoopak
My?l?, ?e je?li nie wystawimy kolejnej aukcji popyt na ni? natychmiast spadnie.

www.hoopak.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl