Zobacz temat
|
Wy?wietlanie loga od samej góry przegl?darki
|
|
| pupiziel |
Dodany dnia 30.12.2009 01:46:05
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 31 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.12.2007 15:42 |
Mianowicie mam problem taki, ?e chcia?bym aby logo by?o od samej góry przegl?darki. Adres strony na której mo?na zobaczy? mój problem: www.dolcan93.pl/n... Jak widzicie chc? uzyska? taki efekt po to aby logo pokry?o si? z t?em. Zastosowanie paddingów nie pomaga. Nie mam poj?cia dlaczego. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 17:58:47
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| poki289 |
Dodany dnia 30.12.2009 02:55:13
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 240 Pomógł: 33 Ostrzeżeń: 1 v7.02.07Data rejestracji: 26.12.2009 05:49 |
Z?amana licencja = Brak Wsparcia na Polskim Oficjalnym Supporcie PHP-Fusion. Zniknie Ostrze?enie, ch?tnie udziel? pomocy. Polecam Pincio - Portal spo?eczno?ciowy.
|
|
|
|
| Gismo_PL |
Dodany dnia 30.12.2009 06:14:41
|
|
Bywalec ![]() Postów: 462 Pomógł: 40 Ostrzeżeń: 2 v7.01.05Data rejestracji: 25.02.2007 21:13 |
Wszystko kolego @pupiziel, ?e Twój baner oraz t?o po jego bokach nie zosta?o dobrze ze sob? spasowane i st?d ten brak zgrania. Poza tym jakby? sprawdzi? kod strony to zauwa?y?by?, ?e znajduje si? tam tabela z klas? header i mo?e to jest przyczyna przesuni?cia a dopiero w niej tabela z komórk? Twojego banera. A tak ogólnie to cosik namiesza?e?, bo statystyki odwiedzin przebijaj? na baner .
|
|
|
|
| pupiziel |
Dodany dnia 30.12.2009 08:11:52
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 31 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.12.2007 15:42 |
poki289 napisa?/a: Z?amana licencja = Brak Wsparcia na Polskim Oficjalnym Supporcie PHP-Fusion. Zniknie Ostrze?enie, ch?tnie udziel? pomocy. Tylko tego ostrze?enia nie bardzo rozumiem. Licencji nie by?o mo?e z godzin? i to na mojej testowej stronie na któr? ?adnego u?ytkownika nie zaprasza?em, a jedynie tutaj prosi?em o pomoc z edycj? skórki. Korzystaj?c wcze?niej z extreme-fusion, a pó?niej przerzucaj?c si? na php-fusion nigdy nie zapomina?em o stopce i w tym przypadku równie? by?oby tak samo(tylko zrobi?bym to na ko?cu kiedy bym doszed? do edycji stopki. Nawet na layoucie zamieszczam stopk?. dowód: http://img524.ima...dslona.png Gismo_PL napisa?/a:Wszystko kolego @pupiziel, ?e Twój baner oraz t?o po jego bokach nie zosta?o dobrze ze sob? spasowane i st?d ten brak zgrania. Poza tym jakby? sprawdzi? kod strony to zauwa?y?by?, ?e znajduje si? tam tabela z klas? header i mo?e to jest przyczyna przesuni?cia a dopiero w niej tabela z komórk? Twojego banera. A tak ogólnie to cosik namiesza?e?, bo statystyki odwiedzin przebijaj? na baner Wink. Tak tylko ta klasa header to w?a?nie ma w css. padding-top: 0px. A nie mog? zrobi? chyba tak, ?e tabelka z logiem b?dzie pierwsza, poniewa? tabela pierwsza trzyma chyba ca?y theme w pf 7. Wiadomo?? doklejona: Chyba sobie poradzi?em...
Edytowane przez pupiziel dnia 30.12.2009 19:50:25 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

.