Zobacz temat
Cache w Wampserwe'rze.
|
|
pekemon |
Dodany dnia 17.02.2010 14:32:13
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 34 Pomógł: 6 Data rejestracji: 18.09.2009 20:36 |
Witam. Nie wiem jak to si? dzieje, ale jak chcia?em doda? Thema do fusion'a v7.00.06 to si? nie dodaje s? tylko pokazane domy?lnie zainstalowane. Wrzuci?em wi?c mojego thema do folderu themes, a go nie wida? (próbowa?em te? zmieni? nazw? thema tego co jest aktualnie i przegra? do folderu moje pliki thema ... a tu zonk jest tak jak by?o przed wgraniem ... ). Zastanawia mnie to czy wampserwer cach'uje te pliki w tmp u siebie czy jak (zawarto?? tmp usun??em). Mój eksperyment: Usun??em(przenios?em na pulpit) folder z php fusion v7 z folderu, gdzie wampserwer trzyma stronki www. Wpisuje localhost w przegl?darce Mozilla Firefox. Pokazuje mi si? stronka powitalna wampserwer'a - tam w kategorii Your Projects nie ma ju? mojej stronki, gdy próbuj? wklepa? adres pokazuje, ?e strony nie ma ( i tak musi by? ![]() Wpisuje localhost w przegl?darce Mozilla Firefox. Pokazuje mi si? stronka powitalna wampserwer'a. Gdy klikam - Your Aliases i w mój wcze?niej zapisany Alias do stronki - stronka jest ?miga, a? mi?o ... tylko, ?e jej nie ma ju? w WWW wampserwera .... Usun??em Cache mozilli .... Temp Windows'a ... tmp wampserwer'a ..., a ona nadal jest ..., a ja tylko chcia?em zmieni? skórk?, bo nie pokazywa?a si? na li?cie rozwijanej w opcjach. A tu narodzi?a si? taka zagadka ... ? ... gdzie to jeszcze mo?e si? cache'owa? ? Tak samo na Chrome i Explorer ![]() Zainstaluj? raz jeszcze inne Php fusion i zobacz? czy b?dzie tak samo. // EDIT 1 zainstalowa?em fusion v7.00.07 skórka si? doda?a, wida? j? na li?cie wybra?em i dzia?a. Pozdrawiam. PW od moderatora:
Edytowane przez pekemon dnia 17.02.2010 17:12:48 Wtyczki, panele, mod'y ... Pomoc - Przerabianie - Tworzenie : -> pekemon.cba.pl <- Je?li Pomog?em kliknij ![]() ![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 02:19:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |