ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
B??d 404 i Warning: include(locale/English/setup.php) podczas instalacji
robcio95
Siema! Na starcie mówi? ?e jestem pocz?tkuj?cy... A wi?c, chcia?em zrobi? stron? internetow? wi?c wgra?em Php-Fusion. Wszystko robi?em zgodnie z poradnikiem, ale jak ju? wszystko wgra?em i przeszed?em na swoj? stron? to pokazuje mi si? b??d 404! Nie wiem co robi? próbowa?em wiele poradników i wielu wersji Php-Fusion ale zawsze jest to samo, dlatego mam pytanie co musz? zrobi??

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Chemikpil 04.03 - 17:55
  2. Przeniesienie tematu - khaman 04.03 - 18:48

Edytowane przez Pieka dnia 26.03.2011 20:35:18

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:32:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piterus
A do jakiego folderu wrzuca?e? pliki?
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

robcio95
Tak jak ju? mówi?em, kierowa?em si? poradnikiem, wi?c wrzuci?em pliki z folderu files prosto na moje konto FTP i tam zmieni?em chmody
Edytowane przez robcio95 dnia 04.03.2010 18:06:47

Reyn
Na starcie mówi? ?eby? przeczyta? regulamin i zastosowa? si? do niego, a szczególnie do podpunktu 2.2. Po zmianie nazwy tematu z ?aski swej podaj adres strony na której wyst?puje owy b??d.

robcio95
Je?li chodzi o strone to www.animang.boo.pl
Edytowane przez khaman dnia 04.03.2010 18:50:13

Reyn
Nazwa tematu nadal nie odzwierciedla twego "problemu". Nie pami?tam jak to by?o na boo.pl, ale spróbuj wgra? pliki do katalogu public_html.
Edytowane przez Reyn dnia 04.03.2010 18:19:38

robcio95
Wi?c... wiem ?e si? teraz zb?a?ni?, ale dok?adnie jakie pliki? Poniewa? w poradniku nic mi o tym nikt nie pisa? Smile

Reyn
Spad?em z krzes?a... Daj na PW link do tego 'poradnika'. Jakie pliki? Pliki fusiona...

robcio95
Wi?c wrzuci?em te pliki do tego folderu ustawi?em chmody no i jest nadzieja, poniewa? pokazuje mi si? strona instalacyjna ale jest w niej jaki? b??d, gdy? nie jest ona ca?a i na górze pokazuje mi si? co? takiego
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

/kod w [code]//khaman
Edytowane przez khaman dnia 04.03.2010 18:52:11

Reyn
Ech, b??dy podajemy w znaczniku [code]. Wgraj na nowo folder locale.

Gismo_PL
A ja mam wra?enie, ?e kolega nie wrzuci? wszystkich plików na ftp'a i st?d te problemy lub wykona? upload plików totalcmd Grin, który lubi pewne czynno?ci wykonywa? po swojemu.

http://fsong.pl
robcio95
Ok zrobi?em to co powiedzia?e?, ale dalej jest to samo Sad

Wiadomo?? doklejona:
Tak wgrywa?em totalcmd, wi?c co mam zrobi? by unikn?? tych b??dów? Smile
Edytowane przez robcio95 dnia 04.03.2010 18:47:40

khaman
B??d wyra?nie mówi:
No such file or directory

czyli, ?e nie ma takiego katalogu lub pliku. Sprawd? czy pozmienia?o wielko?? liter w stosunku do wrzucanych plików. Tu wielko?? liter ma znaczenie i co innego jest English a english.
Edytowane przez khaman dnia 04.03.2010 18:54:36
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Reyn
Najpierw:
1. Popraw poprzedni post z b??dami (!),
2. Znajd? jaki? bardziej profesjonalny poradnik, bo co? mi si? wydaje ?e ten co teraz masz jest amatorski.

Pó?niej:
1. ?ci?gnij porz?dny program FTP np. FileZilla,
2. ?ci?gnij na nowo paczk? z fusionem,
3. Wrzu? nowym programem pliki, do katalogu public_html.

robcio95
Robi? teraz tak jak mówisz, wi?c poczekajmy i zobaczymy co z tego wyniknie :)

Wiadomo?? doklejona:
Jak pokazuje wam link na dole... dalej to samo, wgra?em wszystko na nowo i jedynie co to po j.ang si? da utworzy? stron?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez robcio95 dnia 04.03.2010 19:24:25

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl