Zobacz temat
|
Newsy i Artyku?y na Stronie G?ównej
|
|
| marcin022 |
Dodany dnia 05.03.2010 17:51:27
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 05.03.2010 17:46 |
Googlowalem ju? za tym. Niestety niczego na ten temat nie mog?em znale??. W programowaniu jestem zielony A wiec zacznijmy od pocz?tku. Zale?y mi na tym aby na stronie g?ównej egzystowa?y rownocze?nie ostatnie artyku?y i newsy. Tzn dodaje newsa. Nastepnie dodaje artyku?. Chcialbym aby zarówno news i artyku? by?y obok siebie widoczne na g?ównej jeden pod drugim |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 20:09:42
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Gismo_PL |
Dodany dnia 05.03.2010 18:07:20
|
|
Bywalec ![]() Postów: 462 Pomógł: 40 Ostrzeżeń: 2 v7.01.05Data rejestracji: 25.02.2007 21:13 |
marcin022 napisa?/a: ... Chcialbym aby zarówno news i artyku? by?y obok siebie widoczne na g?ównej jeden pod drugim Kolega si? najpierw zdecyduje czy obok siebie czy jednak jeden pod drugim . Poza tym news'y s? wy?wietlane i tak na stronie wi?c wystarczy odpali? np. pod nimi panel ostatnio dodanych artyku?ów: latest_articles_panel co wydaje mi si? rozwi??e problem.
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |

A wiec zacznijmy od pocz?tku. Zale?y mi na tym aby na stronie g?ównej egzystowa?y rownocze?nie ostatnie artyku?y i newsy. Tzn dodaje newsa. Nastepnie dodaje artyku?. Chcialbym aby zarówno news i artyku? by?y obok siebie widoczne na g?ównej jeden pod drugim
. Poza tym news'y s? wy?wietlane i tak na stronie wi?c wystarczy odpali? np. pod nimi panel ostatnio dodanych artyku?ów: latest_articles_panel co wydaje mi si? rozwi??e problem.