ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Includowanie panela w theme
Grinczar
Aby uprzedzi? wszelkie pytania:
1. Skórka jest w?asna - nie da si? znale?? jej na ?adnej stronie, ani nawet podobnej.
2. Wiem o istnieniu górnego panelu z ostatnimi tematami, ale nie chc?, ?eby to tak wygl?da?o.
3. Adresu nie udost?pni?, bo strona znajduje si? na moim lokalnym (na moim komputerze) serwerze.

W czym tkwi problem?
Posiadam w swojej skórce górne menu zaraz pod nawigacj?. Wygl?da, to mniej wi?cej tak, jak na http://www.e-nfs.... lub http://dbpolska.net/ (chodzi o te menu, gdzie znajduj? si? "Najnowsze posty", "Najnowsze pliki" itd.). Tak samo równie?, jak na powy?szych stronach chcia?bym i na swojej umie?ci? skrypt wy?wietlaj?cy ostatnie tematy/posty na forum w?a?nie w tym górnym menu.

Kod, który mam w theme.php:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jaki kod trzeba wstawi?, aby lista si? wy?wietli?a?

Lub przynajmniej prosz? o skórk? do PHP-Fusion, która co? takiego zawiera w sobie ;)
Edytowane przez Pieka dnia 18.04.2010 18:05:22

W?cibski Go??
Dodany dnia 25.10.2025 17:31:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Jestes az tak ograniczony, ze nie potrafisz nawet sensownie nazwac tego, co chcesz osiagnac? Poprawilem temat i radze na przyszlosc trzymac sie zasad. Poza tym, umieszczenie tematu o nazwie typu "Ostatnie tematy na forum we wlasnym panelu" w dziale skorek jest idiotyzmem. Dlatego wlasnie tak wazne sa nazwa tematu i wybor dzialu. Pojmijcie to w koncu lub liczcie sie z usuwaniem tematow.
Edytowane przez Pieka dnia 18.04.2010 18:12:42
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Grinczar
Jeste? a? tak ograniczony, ?e musisz si? chwali? w bezsensownym po?cie tym, ?e zmieni?e? temat? W ko?cu od tego jeste? - nie musisz wszystkich wokó? powiadamia?. Czy po prostu nie masz si? do czego doczepi?? Nazwa?em temat tak, jak nazwa?aby wi?kszo?? u?ytkowników i równie? dla nich to zrobi?em - gdyby kto? szuka? w przysz?o?ci w Google, ale na to nie wpad?e?.

Poza tym zwyk?ego includowania próbowa?em i niestety, ale nie dzia?a. Mo?liwe, ?e robi?em co? ?le, ale ?aden b??d nie wyskoczy? - w?a?ciwie nic nie wyskoczy?o.
Edytowane przez Grinczar dnia 18.04.2010 18:13:11

Pieka
Nie szukasz, nie czytasz nawet opisow dzialow. Nie reagujesz na polecenia i smiesz mi mowic, ze ja jestem ograniczony? Skoro nie potrafisz nawet podstawowych zasad przestrzegac, to wracaj skad przyszedles.

Na forum jest wiele opisow includowania:
  1. http://www.php-fu...p;chars=50
  2. http://www.php-fu...p;chars=50

Wystarczy chciec!

Nie mam zamiaru denerwowac sie z powodu ludzi Twojego pokroju.
Edytowane przez Pieka dnia 18.04.2010 18:22:22
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Grinczar
Przeczyta?em i nadal nic - we wszystkich tematach przewijaj? si? b??dy ze zmiennymi, a mi po prostu nic si? nie wy?wietla...

Tak kod wygl?da (pewnie tu co? ?le zrobi?em):

piterus
A co robi to "<?php" i to "?>" w ?rodku funkcji echo? Podstawy programowania si? k?aniaj?...
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Reyn
Spróbuj tak:

Grinczar
piterus napisa?/a:
A co robi to "<?php" i to "?>" w ?rodku funkcji echo? Podstawy programowania si? k?aniaj?...

Dlatego te? napisa?em, ?e pewnie co? ja ?le wpisuje Grin

Reyn - dzi?kuje!

kibel
Przepraszam, ?e od?wie?am temat ale mam problem z includowaniem w theme.php skórce 2minimalistic a chcia?bym usadowi? w theme panel z dodatkowych stron. Bardzo prosi?bym o pomoc do?aczam plik theme.php

Kliknij pomogl.png je?li pomog?em.

Bo ?ycie uczy nas my?lenia.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl