Zobacz temat
Inna strona startowa - da si??
|
|
MajsterBieda |
Dodany dnia 08.12.2004 07:58:04
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 222 Data rejestracji: 08.11.2004 17:25 |
No w?a?nie, czy da si? tak zrobi? aby po wej?ciu na stron? nie otwiera?a si? strona z powitaniem i Newsami tylko np. jaki? artyku?, mo?e by? "Strona Informacyjna"? Co? ju? tu by?o o tym ale cosik mi to s?abo dzia?a... Ma kto? z Was jakie? pomys?y? Z góry TNX! |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 18:08:36
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Shaolin |
Dodany dnia 14.12.2004 21:07:11
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Nie wiem, jak we wcze?niejszych wersjach (w nich napewno da si? tak zrobi?, ale niezb?dne by?yby przeróbki, je?li chcesz, zapytaj o to autora PHP-Fusion na stronie www.php-fusion.co... ale w Fusion v. 5 jest to ?atwe - mo?esz to zmieni? w panelu admina. Je?li nie chcesz przesiada? si? na now? wersj? Fusion (jest fajna, ale narazie ci?gle sprawia sporo k?opotów - jest ?wie?o po premierze i autor jest zaj?ty ?ataniem znalezionych b??dów), to jesli znasz angielski popytaj na stronie, któr? poda?am wy?ej - na 100% kto? ci odpowie. |
|
|
zszywak |
Dodany dnia 16.12.2004 02:11:11
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 382 Data rejestracji: 09.11.2004 23:19 |
MajsterBieda napisa?: No w?a?nie, czy da si? tak zrobi? aby po wej?ciu na stron? nie otwiera?a si? strona z powitaniem i Newsami tylko np. jaki? artyku?, mo?e by? "Strona Informacyjna"? Co? ju? tu by?o o tym ale cosik mi to s?abo dzia?a... Ma kto? z Was jakie? pomys?y? Z góry TNX! czy próbowa?es edytowa? plik index.php? tam jest taka linia: po stworzeniu jakiejs strony w panelu admina skopiowa?em jej adres i wklei?em zamiast news.php, w ?rodkowej tabeli wy?wietli si? strona, któr? si? chce. Mo?e kto? ma inn? propozycj?? [to dzia?a na wersji 4.00 i 4.01, bo jak jest w 5 to sam przecie? na pewno wiesz, Shaolin o tym tez pisa?a;)] |
|
Przejdź do forum: |