ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
MOD-RSS - news, articles and download
adamklim
Nazwa mówi sama za siebie. Modu? jest przeróbk? tego z Labolatorium. Czy jest szansa na umieszczenie go w downloadzie?
adamklim dodał/a następującą plik:
rss[242].zip [4.59kB / 297 Pobrane]

Edytowane przez adamklim dnia 26.12.2005 10:53:17

W?cibski Go??
Dodany dnia 11.09.2025 05:26:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
jak? przeróbk??? co zmieni?e? ?e domagasz si? umieszczenia tego w downloadzie skoro ju? co? takiego tam jest ??
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
adamklim napisa?/a:
Nazwa mówi sama za siebie. Modu? jest przeróbk?tego z Labolatorium. Czy jest szansa na umieszczenie go w downloadzie?

Szansa jest zawsze, ale musze zgodzic sie z SebaZ, ze powinienes nam ja troszke bardziej przyblizyc Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
adamklim
Pisz? zatem raz jeszcze: mod, który chc? wam zaprezentowa?, jest przeróbk? modu?u o nazwie MOD-RSS- News. Co przerobi?em? Doda?em pliki, które b?d? odpowiedzialne za artyku?y i download. U?ytkownicy modu?u b?d? w stanie by? na bie??co z najnowszymi artyku?ami i plikami w downloadzie. S?dz?, ?e zmiany s? na tyle powa?ne, by móc nada? modu?owi numerek 1.21.
adamklim dodał/a następującą plik:

Pecado
Witam. jestem totalna lama jesli chodzi o php. Mam pytanko dot tego modu?u. czy jest opcja (a napewno jest) ustawienia osobnych kana?ów dla news, artyku?ów, downloads i co najwazniejsze dla forum.
Z teg co wynika z opisu moge miec kana? rss dla news lub artykulów lub downolad.
Chodzi mi o to abym mia? osobne kana?y dla tych wszystkich kategorii ? Moze ktos zaznajomionych z tematem chcia?by mi poradzic ? Pozdr

www.waldekmis.pl
Pecado
Wink lama ze mnie. Juz wszystko wiem. Przeciez wsytarczy dodac osobny panel dla artykulów inny dla news. Sorki za zamiesznie.

Da?oby sie cos takiego zrobic dla forum ?

Za pisanie posta za postem grozi banicja.../Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 28.11.2006 21:44:40

www.waldekmis.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl