ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[Zlecenie] Wykonanie wtyczki/dodatku do katalogowania, opisu campingów
kobrapl
Witam
Przygotowujemy z kolegami stron? na której b?dziemy dzieli? si? naszymi wra?eniami z pobytu na ró?nych campingach. Strona jeszcze nie istnieje, wi?c wersja PHP dowolna (6,7).
Nie wiem czy dobrze nazwa?em program (wtyczka ?) ale pozwol? sobie u?ywa? takiego okre?lenia.
Wtyczka powinna mie? 3 poziomy dzia?ania : administrator, wpisuj?cy (turysta), ogl?daj?cy. Wtyczka posiada? ma elementy sta?e z góry okre?lone (pola do wpisanie danych) oraz pola zdefiniowane przez administratora - nie wiem jakie pola b?d? potrzebne

I. Administrator
1. Zatwierdzanie/poprawianie dodanych przez turyst? opisów campingów.
2. Dodawanie nowych pól (podobnie jak nowe pola w proflu usera). Opis tak/nie oznacza ?e dana cz??? mo?e by? aktywna lub nie w zale?no?ci od potrzeb, filtrowanie - je?eli jest aktywne to mo?na wyszukiwa? po danym polu.
- Opis ( nazwa pola)
- Pole podlega filtrowanie (aktywne/nieaktywne)
- Ocena (gwiazdki 1-6) Tak/Nie
- Opinia (pole tekstowa do wpisywania swoich opinii)(tak/nie)
- Obecno?? (pole z wyborem jest/brak) tak/nie
- Link (dodanie linku www + jego opis tekstowy) tak/nie
- Dodanie zdj?? (w galerii automatycznie tworzy galerie o nazwie : kraj/region/nazwa campingu) - ilo?? zdj?? dowolna - miniatury.
3. Pola sta?e wybierane z listy z góry zdefiniowanej :
- Kraj (podlega filtrowaniu)
- Region (podlega filtrowaniu)
- Cennik (zdefiniowane pola cennika z miejscem na wpisanie cen)
4. Dodawanie elementów graficznych (np. mapki)

II Turysta
Wpisuje swoje opinie o campingu wg za?o?onego przez administratora schematu, dodatkowo dodawane s?:
- nick turysty
- data dodania

III U?ytkownik
1. przegl?danie opisów
2. Filtrowanie wg dowolnej liczby pó? ( z tych zaznaczonych przez admina jako indeksowanych)z hierarchi? wyboru np. szukam campingów w Chorwacji, region Istria, zacieniony, z parcelami, przyjazny dla dzieci.

Uk?ad graficzny do dogadania. Dla zainteresowanych przygotuj? przyk?ad rozpisany + grafik?. To tak wst?pnie bo ci??ko mi powiedzie? jakie dane potrzebuje pisz?cy wtyczk?.

Wynagrodzenie :
Wiem ?e to du?o pracy wi?c czekam na propozycj? - sami wiecie ile to wymaga pracy, a specjalistów trzeba ceni? za ich wiedz?. Forma - gotówka lub materia?y reklamowo - promocyjne produkowane przez moja firm? ( koszulki, kubki, czapki, itp - kobra.poznan.pl, sklep.lanparty.com.pl )
Kontakt - mail: kobra2151[at]gmail.com
zielony jak szczypiorek na wiosne Smile

http://www.cooltshirt.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 22:18:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl