Zobacz temat
Katalog wyścigów
|
|
kefirek |
Dodany dnia 25.08.2010 13:24:29
|
Zaawansowany Postów: 1191 Pomógł: 418 Ostrzeżeń: 1 v6.00.xxx Data rejestracji: 06.04.2008 21:59 |
Jak sama nazwa tematu mówi jest to mod dla stron o tematyce wyścigów typu np. F1. Może się komuś przyda. Opis instalacji: Instalacja jak każdy infusions, czyli wrzucamy do folderu infusions i instalujemy mod o nazwie Katalog F1. Opis moda: W panelu administracyjnym mam sześć zakładek odpowiednio: - Sezony - dodawanie, usuwanie, edycja sezonów. - Zespoły - dodawanie, usuwanie, edycja zespołów - Tory - dodawanie, usuwanie, edycja torów - Wyścigi - dodawanie, usuwanie, edycja wyścigu gdzie przy dodawaniu wyscigu wybieramy z listy rozwijanej sezon oraz tor - Tory - dodawanie, usuwanie, edycja torów. - Wyniki - gdzie z listy rozwijanej wybieramy sezon, nazwa wyścigu. Następnie wybieramy z listy sesje, czyli Trening 1 Trening 2 Trening 3 Kwalifikacje Wyścig 1 Oraz podajemy ile zawodników ukończyło oraz ile nie ukończyło. Na nowej stronie wybieramy z listy kierowców i zespoły oraz wpisujemy wynik wyścigu. To tyle, co do panelu admina teraz tabele, których mam trzy są to: - Tabela indywidualna- gdzie wybieramy sezon z listy i mam kierowców według największej liczby pkt, którą uzyskali w sezonie. - Tabela zespołowa gdzie mamy zespoły według największej liczby pkt oraz wyścigi, w jakich brali udział i pkt za poszczególne, które uzyskali w danym wyścigi w danym sezonie. - Tabele ze wszystkim wyścigami gdzie wybieramy sezon nazwę wyścigu oraz sesje i wyświetla się tabela z kierowcami, którzy ukończyli i nie ukończyli wyścigu. Screeny:
kefirek dodał/a następującą plik:
Edytowane przez kefirek dnia 10.08.2011 08:49:22 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 17:51:41
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |