ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmiana w Dimension
dodek
Witam

Na pocz?tku chcia?bym zaznaczy? ?e dopiero pierwszy raz zainstalowa?em Php-Fusion i bardzo mi sie on spoda? i postanowi?em otworzy? na nim swój serwis.

Ju? chcia?em zamówi? p?atny design gdy zobaczy?em w darmowych w???nie "Dimension" mo?e ?liczny to on nie jest ale bardzo mi si? spodoba?.

Chcia?bym w nim wprowadzi? kilka zmian. Wi?c prosz? o pomoc, co gdzie i jak to zmieni? w nast?puj?cych sprawach:

1. Czy je?li zmenie logo to i znikn? mi te napisy po prawej stronie typu:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

I ci?gle si? zmieniaj?. Je?li nie to prosz? napisa? gdzie co i jak zmieni? ??bym u góry mia? tylko w?asne logo.
2. Pod logiem s? pszyciski: "Portal" "Download" "Gallery" itd. Chcia?bym ca?y ten pasek wraz z dat? po prawej usn??. Lub je?li mo?na to tylko same przyciski a ja sam wstawie co? innego, tylko gdzie mam to zrobi??
3. Najwa?niejsza rzecz: jak ingerowa? we wszystko na stronie, tzn.: chcia?bym przyk?adowo wyrzuci? z bloku który widzi u?ytkownik po zalogowaniu np.: Lista u?ytkowników, zmieni? co? w formularzu itd. W których plikach dokonywa? takich zmian?

Czekam na odpowied?.

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 03:29:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Pewnie czekasz na odpowied?, która b?dzie zawarto?ci? swoj? dotyka?a zagadnie? uj?tych w Twoich 3 pkt ?... no to pewnie si? nie doczekasz na tak? kondensacj? w jednej odpowiedzi. Za to wertuj?c przepastn? baz? postów tego Forum znajdziesz to czego pragnie Twoja dusza, a przy okazji dowiesz si? wielu ciekawych rzeczy o zasadach, zwyczajach i wzajemnych relacjach, które reguluj? ruch na Supporcie.
as

crasch
A co do pierwszego - nie! Te teksty nie s? powi?zane z logo.. Mo?esz je zmieni? wchodz?c w themes/twoja_skórka/billboard.php czy co? takiego Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

dodek
crasch napisa?/a:
A co do pierwszego - nie! Te teksty nie s? powi?zane z logo.. Mo?esz je zmieni? wchodz?c w themes/twoja_skórka/billboard.php czy co? takiego Smile.

pozdro

Ok dzieki, a co z pozosta?ymi punktami ?
Edytowane przez dodek dnia 07.01.2006 13:08:51

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl