Witam
Na pocz?tku chcia?bym zaznaczy? ?e dopiero pierwszy raz zainstalowa?em Php-Fusion i bardzo mi sie on spoda? i postanowi?em otworzy? na nim swój serwis.
Ju? chcia?em zamówi? p?atny design gdy zobaczy?em w darmowych w???nie "Dimension" mo?e ?liczny to on nie jest ale bardzo mi si? spodoba?.
Chcia?bym w nim wprowadzi? kilka zmian. Wi?c prosz? o pomoc, co gdzie i jak to zmieni? w nast?puj?cych sprawach:
1. Czy je?li zmenie logo to i znikn? mi te napisy po prawej stronie typu:
Just a reminder to all. On the next release of PHP-Fusion 6.00.200 don't forget we will NO LONGER be supporting any Infusions or Mods. They will all be handled by PHP-Fusion Mods.
I ci?gle si? zmieniaj?. Je?li nie to prosz? napisa? gdzie co i jak zmieni? ??bym u góry mia? tylko w?asne logo.
2. Pod logiem s? pszyciski: "Portal" "Download" "Gallery" itd. Chcia?bym ca?y ten pasek wraz z dat? po prawej usn??. Lub je?li mo?na to tylko same przyciski a ja sam wstawie co? innego, tylko gdzie mam to zrobi??
3. Najwa?niejsza rzecz: jak ingerowa? we wszystko na stronie, tzn.: chcia?bym przyk?adowo wyrzuci? z bloku który widzi u?ytkownik po zalogowaniu np.: Lista u?ytkowników, zmieni? co? w formularzu itd. W których plikach dokonywa? takich zmian?
Czekam na odpowied?. |