ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
zintegrowane phpBB by Pieka
Next_Level
Chcia?em si? dowiedzie? w jaki sposób mo?na zintegorwa? forum phpBB by Pieka (ale chyba nie ma ró?nicy mi?dzy tym a normlanym pod tym wzgl?dem) aby forum by?o zintegrowane ze stron? i wy?wietla?o si? tak jak podstawowe Forum PHP-Fusion, czyli po ?rodku strony a nie w nowym oknie ;]

www.nldesign.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 16:40:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
phpBB by Pieka? im.buziaczki.pl/b/em/1/rotfl.gif

//?eby nie by?o niejasno?ci - Pieka raczej nie napisa? swojej wersji phpBB, bo raczej by si? pochwali?... Chyba, ?e znowu o czym? nie wiem Grin.
Chodzi prawdopodobnie o phpBB by pRzemo - poszukaj na forum, mo?e znajdziesz jakie? wskazówki... Wink
Edytowane przez Shaolin dnia 08.01.2006 23:16:11
working

zszywak
Nie Shaolin, mylisz si?, tu chodzi o phpBB by Pieka, a? sie dziwie, ?e nie wiesz o co chodzi Pfft Grin Pieka si? nam nie zd??y? pochwali? swoim phpBB GrinGrinGrin albo jest taki skromny Grin

http://z-themes.pl
Shaolin
On si? ostatnio zamyka w sobie... Grin
working

zszywak
Tak, jest bardzo ma?omówny ostatnio... to jest nawet nieco podejrzane... Pfft Wink, od razu wida?, ?e co? kombinuje... tak kombinowa?, ?e wysz?o mu phpBB Grin Wink

Shaolin
Nawet o Security Departament dowiedzieli?my si? przez przypadek... Grin

Pieka zdecydowanie co? knuje (znowu...) Grin.
working

zszywak
Ale kolega lodowa23 zada? nam pytanie:

Chcia?em si? dowiedzie? w jaki sposób mo?na zintegorwa? forum phpBB by Pieka

wi?c odpowiadam:
Raczej nie mo?na zintegorwa? tego forum, jest to fizycznie nierealne. Wink

Shaolin
No, chyba ?e dostaniesz na to pisemn? zgod? od Pieki - ale na to nie licz... Wink
working

zszywak
nie licz, bo Pieka pobiera horrendalne op?aty za swoj? modyfikacj?, ma?o kogo stac na phpBB by Pieka, ba... nie widzialem ?eby kto? na tym stawia? fora, mo?e gdzie? zagraniczne firmy, mo?e... SmileGrin

Shaolin
Uwierz mi, nie chcia?by? widzie? cennika op?at pobieranych za to forum! A zintegorwanie go z PHP-Fusion pozostaje dla wi?kszo?ci jedynie w strefie marze?... Podobno Pieka rozmawia w?a?nie z Microsoftem - chc? upustu... Wink
working

zszywak
Pieka nie chce tego udostepni? Billowi, rozmowy sie zako?czy?y... Sad... czy phpBB by Pieka nie ujrzy ju? nigdy ?wiat?a dziennego? Sad

Wink Grin

JazOOn
zszywak napisa?/a:
Pieka nie chce tego udostepni? Billowi, rozmowy sie zako?czy?y... Sad... czy phpBB by Pieka nie ujrzy ju? nigdy ?wiat?a dziennego? Sad

Wink Grin

podejrzewam ?e pan B.G nie dysponuje odpowiednimi ?rodkami na koncie do wykupienia licencji na phpBB by Pieka...no có? tak bywa...nie ka?dy mo?e...

Next_Level
dobra sorry za zamieszanie, pomylilem sie i to jest phpBB by Przemo Cool

www.nldesign.pl
Shaolin
Lodowa23: poszukaj na forum :-)
JazOOn - wida?, ?e czasem nawet wielcy i bogaci musz? obej?? si? smakiem... Pieka, spasuj troch? z tymi cenami, bo wp?dzisz micro$oft w kompleksy... Wink
working

Pieka
lodowa23 napisa?/a:
dobra sorry za zamieszanie, pomylilem sie i to jest phpBB by Przemo Cool

Zerknij do tego tematu: http://php-fusion...post_12160
Oczywiscie jest tego wiecej na forum, ale tu akurat jest najbardziej sensownie Grin
Pliki znajduja sie w Laboratorium.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Next_Level
ale mi nie chodzi o to aby byli ci sami u?ytkonicy i nie musieli si? ponownie rejestrowa? tylko o to aby Forum phpBB wy?wietla?o si? razem z themem strony tak samo jak podstawowe. Bo je?eli teraz klikne na link do Forum w swoim menu to otwiera ca?e forum bez themu strony, a ja chc? aby wy?wietla?o si? w ?rodkowym bloku strony... Cool

www.nldesign.pl
Pieka
lodowa23 napisa?/a:
ale mi nie chodzi o to aby byli ci sami u?ytkonicy i nie musieli si? ponownie rejestrowa? tylko o to aby Forum phpBB wy?wietla?o si? razem z themem strony tak samo jak podstawowe. Bo je?eli teraz klikne na link do Forum w swoim menu to otwiera ca?e forum bez themu strony, a ja chc? aby wy?wietla?o si? w ?rodkowym bloku strony... Cool

Zawsze mozesz wstawic w iframe, ale to i tak nie bedzie tym, czym chcesz by bylo..
Nie ma takiej integracji.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisa?/a:
Zawsze mozesz wstawic w iframe, ale to i tak nie bedzie tym, czym chcesz by bylo..

chyba ?e napiszesz osobny theme do phpbb podobny i umie?cisz go w linkach lub iframe
ale to ju? zupe?nie inna bajka....

crasch
JazOOn napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

chyba ?e napiszesz osobny theme do phpbb podobny i umie?cisz go w linkach lub iframe

Chodzi Ci o co? w stylu jak to jest w CMSie Post-Nuke?
To nie jest z?y pomys?, je?eli takie co? by powsta?o i ziintegrowane z Fusionem w sposób ?e mo?na by przenie?? posty to by by?o naprawde mi?o Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisa?/a:
JazOOn napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Chodzi Ci o co? w stylu jak to jest w CMSie Post-Nuke?
To nie jest z?y pomys?, je?eli takie co? by powsta?o i ziintegrowane z Fusionem w sposób ?e mo?na by przenie?? posty to by by?o naprawde mi?o Smile.

pozdro

samo przeniesienie postów czy te? pod??czenie phpbb do bazy fusiona (do czesci od forum) nie jest raczej problemem, wystarczy skrobn?? pare linijek kodu z odpowiednimi odno?nikami, za? druga kwestia to napisanie i zintegrowanie thema...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl