ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak mo?liwo?ci ponownego wej?cia na stron? po wylogowaniu.
Spaik
Witam serdecznie. W?a?nie dzisiaj zauwa?y?em ?e po wylogowaniu z mojej strony, takowa nie wczytuje si? ponownie. Do tej pory u?ywa?em Firefoxa i na nim wszystko gra. Lecz dzisiaj zainstalowa?em Chrome i pojawi? si? taki problem. Z ciekawo?ci równie? zainstalowa?em Oper? i na niej równie? widnieje taki problem. Wie kto? mo?e gdzie le?y b??d?

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:38:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Podany kod b??du odnosi si? do tego fragmentu pliku

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dok?adnie chodzi tu o COOKIE by? mo?e masz co? przegl?darkami lub ich ustawieniami. Osobi?cie nie spotka?em si? z tym b??dem na której? z wersji Fusiona posiadam wy?ej wymienione przegl?darki w najnowszych wersjach do testów. Odinstaluj je wyczy?? pliki tymczasowe systemu i wgraj ponownie. Masz jakie? zapory lub co? co mo?e blokowa? ?
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Spaik
Na fusionie tez sie nie spotkalem. Lecz tak jak wspomnialem zainstalowalem wczoraj. Tak jak myslalem to jest szerszy b??d. Zalozylem innym temat który poniek?d ??czy si? z tym.
http://www.php-fu...ost_154078

---
Witam. Wcze?niej pisa?em post odno?nie mojej strony opartej na php-fusion która po wylogowaniu nie laduje sie ponownie. Sprawdzi?em ten problem wchodz?c na Support i okazuje si? ze Chrome nie lubi si? z tym wlasnie systemem CSS. Po wylogowaniu z supportu wyskakuje b??d:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ten sam problem wyst?puje równie? w przegl?darce Opera.

Wie kto? mo?e o co chodzi?
Edytowane przez jantom dnia 26.10.2010 16:57:43

jantom
Mo?esz poda? wi?cej szczegó?ów? Mo?e w przypadku wylogowywania si? z okre?lonej podstrony? Jestem u?ytkownikiem Opery i zdecydowanie nie spotykam si? z podanymi przez Ciebie problemami. Wtyczki do chromowa?ca, dodatkowe programy/wid?ety/firewall? Mo?e konfiguracja samej przegl?darki? Tak czy siak, spraw? zbadamy, ale zastanawia mnie to, dlaczego nikt wcze?niej nam o tym nie wspomina?.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 26.10 - 16:56

http://jantom.info
Spaik
Sprawa jest taka ze na wszystkich stronach opartych o php-fusion tak sie dzieje. Zalozylem podobny temat na stronie glownej fusiona i tam narazie brak odpowiedzi.
Na firefoxie takich problemow nie mam. Wczoraj zainstalowalem Chrome i pojawil sie taki blad. Myslalem ze to wina przegladarki wiec sciagnalem i zainstalowalem opere. I na niej dzieje sie tak samo.
Opera jak i Chrome sa swiezo zainstalowanymi przegladarkami ktorych wczesniej nie uzywalem. Wiec naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 26.10 - 16:56

jantom
Sprawd? inne programy dzia?aj?ce w tle. Chromium i Opera w wersjach linuksowych nie zwracaj? b??dów, przynajmniej w moim wypadku.
Edytowane przez jantom dnia 26.10.2010 17:04:16

http://jantom.info
Spaik
Wlasnie to sprawdzi?em na innym komputerze i tam problemu nie ma. Teraz pytanie dlaczego taki problem wystepuje na moim komputerze ? Posiadam legalnego Windowsa 7. Ma ktos moze jakis pomysl?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl