ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Prosz? o modyfikacj? themu 247Portal.
ArturMaly
Witam!!
Tak jak w temacie prosz? o modyfikacj? tego them w nast?puj?cy sposób:
-Zwi?kszenie Wysoko?ci paska na którym znajduje si? baner do ok. 200px.
Oraz prosz? o odpowied? na nast?puj?ce pytanie: Jak zrobi? by baner na tym pasku zosta? wy?rodkowany??

Z góry wielkie dzi?ki za odpowied?.
ArturMaly dodał/a następującą plik:
247Portal[267].zip [48.86kB / 658 Pobrane]

Edytowane przez ArturMaly dnia 11.01.2006 23:06:44

www.MotorRacingTeam.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 06:52:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Napisz do u?ytkownika sonar b?d? zszywak tzw. speców od tej roboty Grin.. Oni napewno dadz? rade Ci pomóc - tylko nie wiem jak to z wynagrodzeniem. Smile

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

ArturMaly
Dzi?ki za odpowied?!!
Spróbuje si? z nimi skontaktowa?.

www.MotorRacingTeam.pl
JazOOn
crasch napisa?/a:
Napisz do u?ytkownika sonar b?d? zszywak tzw. speców od tej roboty Grin.. Oni napewno dadz? rade Ci pomóc - tylko nie wiem jak to z wynagrodzeniem. Smile

pozdro

do tego craschu Smile nie poczeba a? takich speców Smile ja te? pisze skoorki Smile i wiem. to jest nawet nie 5 min roboty Grin kolego Artur skontaktuj sie ze mna -zreszta nie musisz Smile to jest tak proste ze sam sobie poradzisz Smile

Edytowane Smile

Looka?em tego twojego thema i zrobi?em ci wy?rodkowany banner, ale nie rozumiem czemu chcesz zwi?szy? wysoko?? pola z bannerem a? do 200px Smile zdajesz sobie sprawe ?e to prawie 1/3 wysoko?ci strony?albo inaczej - to prawie po?owa ekranu w przegl?darce -wiec napewno za du?o a po 2 - w twoim skinie pole bannera jest robione w grafice - i zdefiniowane do wymiarów grafiki bo w przeciwnym razie wychodzi kaszanka - konczy sie jedna grafika i zaczyna druga - trzeba by prócz definicji grafiki przerobic jeszcze te pliki graficzne
JazOOn dodał/a następującą plik:
247Portal[267][268].zip [48.86kB / 636 Pobrane]

Edytowane przez JazOOn dnia 12.01.2006 16:24:31

ArturMaly
Wielkie dzi?ki JazOOn!!
Ale czy móg?by? powi?kszy? miejsce na baner chocia? do 150px poniewa? mój baner nie wygl?da za ciekawie w takich ma?ych rozmiarachSadSad
Wielkie plz.

www.MotorRacingTeam.pl
JazOOn
ArturMaly napisa?/a:
Wielkie dzi?ki JazOOn!!
Ale czy móg?by? powi?kszy? miejsce na baner chocia? do 150px poniewa? mój baner nie wygl?da za ciekawie w takich ma?ych rozmiarachSadSad
Wielkie plz.

150px to ogromnie za du?o zwa?ywszy na to ?e masz teraz 75px Smile - pozatym jak pisa?em, trzeba najpierw przerobi? grafik? zeby w ogole co? z tym ruszy?,
mo?e podasz adres stronki to sobie obejrze...

crasch
JazOOn napisa?/a:
crasch napisa?/a:

pozdro

do tego craschu Smile nie poczeba a? takich speców Smile ja te? pisze skoorki Smile i wiem. to jest nawet nie 5 min roboty Grin kolego Artur skontaktuj sie ze mna -zreszta nie musisz Smile to jest tak proste ze sam sobie poradzisz Smile

Edytowane Smile

Looka?em tego twojego thema i zrobi?em ci wy?rodkowany banner, ale nie rozumiem czemu chcesz zwi?szy? wysoko?? pola z bannerem a? do 200px Smile zdajesz sobie sprawe ?e to prawie 1/3 wysoko?ci strony?albo inaczej - to prawie po?owa ekranu w przegl?darce -wiec napewno za du?o a po 2 - w twoim skinie pole bannera jest robione w grafice - i zdefiniowane do wymiarów grafiki bo w przeciwnym razie wychodzi kaszanka - konczy sie jedna grafika i zaczyna druga - trzeba by prócz definicji grafiki przerobic jeszcze te pliki graficzne

Spoko! Grin Zapomnia?em wspomnie? o tobie, ale te? Cie mia?em na ko?cu umys?u Pfft..
sorry za offa

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

ArturMaly
Niestety nie pokarz? ci tej stronki poniewa? narazie jest na serwerze lokalnym.
Ale przemy?la?em ten baner i wystarczy?a by wysoko?? wynosz?ca 93px.

Prosz? o przeróbk? tego thema jak ju? wy?ej pisa?em.
Edytowane przez ArturMaly dnia 12.01.2006 20:50:25

www.MotorRacingTeam.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
jw.
wlodekp dodał/a następującą plik:
pack[269].zip [3.52kB / 670 Pobrane]

wlodekp.europa.pl
ArturMaly
wlodekp Dzi?ki za to co zrobi?e?!!
Ale czy móg?by? jeszcze zrobi? t? grafik? która znajduje si? na oko?o tego miejsca na banner??

www.MotorRacingTeam.pl
JazOOn
ArturMaly napisa?/a:
wlodekp Dzi?ki za to co zrobi?e?!!
Ale czy móg?by? jeszcze zrobi? t? grafik? która znajduje si? na oko?o tego miejsca na banner??

hmm trzebaby?o tak odrazu ?e nie zale?y ci na ramkach od t?a banera

ArturMaly
JazOOn zg?asza? si? na ochotnika przerobienia ramek bannera??

www.MotorRacingTeam.pl
webmaster
siema czytam ten dialog i ja tez mam ma?? prozbe o zmodernizowanie skurki 247Portal aby logo mog?o byc wieksze oko?o 93 i aby ramki by?y równe bardzo prosze zamiesccie tu ten plik ze zmodernizowana skurko. skórka jest dost?pna w downloadzie. bo dok?adnie chodzi mi o ramki ?e jak wsadze dórze logo to ?eby ramki si? przystosowa?y do loga i ?eby ?adnie prosto wygl?da?y
Edytowane przez webmaster dnia 01.04.2006 22:38:57

SebaZ
cos si? k?óci Twój login z umiej?tno?ciami
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

webmaster
lol to tylko login niewiedzia?em jaki se wzi??? lol zycie

Pieka
Tamat przenosze, bo nie mam pojecia co robi w tym dziale??
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
webmaster
czy jest ktos w stanie zmodyfikowac thema 247Portal tak abym móg? umiescic wieksze logo i aby ramki by?y równe

W odpowiedzi na Twoj? pro?b? w shoutbox taka modyfikacja wymaga zmian w grafice górnej ramki prawej i lewej grafiki z dostosowaniem do Twojego rozmiaru logo, a jeszcze dochodz? do tego kombinacje z grafik? i jej ustawieniem w nawigacji poziomej-a grafika nie jest moj? mocn? stron?(i wymaga?o to by w moim przypadku sporo czasu - i rezultat w?tpliwy), wi?c przykro mi bardzo, ale nie podejm? si? tego zadania.
Edytowane przez wlodekp dnia 02.04.2006 11:34:50

wlodekp.europa.pl
webmaster
ale zrobub to jak wyzej tylko aby by?o ramka zeby ta ramka sie rozciagne?a i ?adnie wygl?da?a bo jak wsadzam ma?e logo to jest ?adnie a jak troche wieksze to ramka sie rozciaga i sie wszystko psuje. moze bys lekko zmieni? tego thema. u góry jest zamieszczony plik juz ze zmienionym themem chyba i nawet przez ciebie

To co napisa?em trzeba zrobi? by by?a ta ramka, a za??czony wy?ej mój plik modyfikacji pozwala wstawi? dowolne logo, ale bez ramki-w tym szkopu?.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl