Zobacz temat
|
www.crysis-site.pl - ?wiat Crysis
|
|
| DamikoV2 |
Dodany dnia 27.12.2010 17:14:21
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 10 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 15.04.2008 19:15 Złamana licencja |
Witam, chcia?bym zaprezentowa? najnowszy serwis po?wi?cony tematyce Crysis. Strona posiada autorskie artyku?y o niespotykanej dot?d formie. Wygl?d witryny by? zaprojektowany przeze mnie i zosta? zainspirowany pude?kiem maximum edition . W niedalekiej przysz?o?ci mam zamiar otworzy? swój kana? youtube oraz na bie??co informowa? o drugiej cz??ci gry i nadchodz?cym technologiom graficznym. Na obecn? chwil? forum stoi ale jest jeszcze "surowe". Wraz ze startem witryny poszukuj? moderatorów lub informatorów do pisania newsów. Adres: http://www.crysis... Prosz? o komentarze i pozdrawiam. PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 27.12.2010 18:04:11 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 13:33:56
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| eldiablo |
Dodany dnia 27.12.2010 17:35:24
|
|
Bywalec ![]() Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
Strona posiada autorskie artyku?y o niespotykanej dot?d formie. No powiem Ci ?e zatka?o mnie ![]() Ale co do wygl?du mam kilka zastrze?e?: -> panel nawigacja, nie wida? rozwini?tych linków, a sama nawigacja jako? tak dziwnie dzia?a, raz si? rozwinie raz nie, albo tak szybko ?e nie zd??? tam nic klikn?? ![]() -> ca?y tekst w stopce zlewa si? - nachodzi na siebie -> przycisk dodaj komentarz - jasny pomara?cz ? Gdy wszystko ciemne i czerwone. -> ten border paneli to pomy?ka, np: border stopki jest nierówny. -> w newsach panel nazywa si? nawigacja -> je?eli nie ma si? nic do powiedzenia w newsach to nie zamieszcza si? czego? takiego ".,m.,." -> link do forum w menu (logo) nie jest podpi?ty, w panelu nawigacja link do forum wywala error -> wygl?d profili u?ytkowników ? Chyba zbyt w?ska tabelka ? A na koniec pytanie, co Cie sk?oni?o do nicka The_game ? Nick gra ? Mo?e chodzi?o Ci o The_gamer ? Edytowane przez eldiablo dnia 27.12.2010 17:40:21 |
|
|
|
| Pieka |
Dodany dnia 27.12.2010 18:08:27
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Kolejna strona i kolejny raz brak stopki. Bez komentarza...
Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| LG Fan |
Dodany dnia 27.12.2010 18:10:14
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 65 Pomógł: 2 v7.01.01Data rejestracji: 26.08.2009 10:24 |
Strona na pierwszy rzut oka wygl?da ciekawie. Them wydaje si? ca?kiem fajny dla oka. Jak ju? kolega wspomnia? nie podpi?te forum i galeria. Ramki maj? niesymetrycznie ?ci?te rogi (news-top.png i news-footer.png) a spowodowane jest to zapewne ró?nymi szeroko?ciami tych belek. By? mo?e to specjalnie Osobi?cie mi nie przypad?o to do gustu. Co razi? Wszelkiego rodzaju przyciski (zaloguj, dodaj komentarz, wy?lij), których kolor gryzie si? z reszt? strony.
Edytowane przez Pieka dnia 27.12.2010 18:12:41 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

. W niedalekiej przysz?o?ci mam zamiar otworzy? swój kana? youtube oraz na bie??co informowa? o drugiej cz??ci gry i nadchodz?cym technologiom graficznym. Na obecn? chwil? forum stoi ale jest jeszcze "surowe". Wraz ze startem witryny poszukuj? moderatorów lub informatorów do pisania newsów.