Zobacz temat
[Praca][Zlecenie] Wznowienie projektu i/lub stworzenie Vote Menu
|
|
Roki |
Dodany dnia 27.12.2010 21:11:22
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 27.12.2010 20:09 |
Witam, w pierwszej cz??ci mojego postu poszukuje programisty, który zna si? na PHP-Fusion. Oferuj? mo?liwo?? szybkiego rozwoju i zapewnienie o braku nudy. Do tego przemi?? atmosfer?. Ca?y projekt jaki organizuje znany by? pod nazw? Antycheat.pl. Serwis ten zosta? zamkni?ty jaki? czas temu i postanowi?em, ?e czas, aby ten serwis zacz?? ponownie dzia?a?. Wspó?pracowa? on z sieci? STER-Gaming.pl, a tym samym z tej sieci serwerów pochodz?. Teraz przejd? do samego zlecenia je?li nikt si? nie zg?osi. Zlecenie polega na tym, by stworzy? jakby nowy system. Wyszukiwarka oparta na pewnej wytycznej zwanej STEAM_ID. Dlatego, ?e dawny serwis wspó?pracowa? z serwisem http://blackliste..., ca?y przebieg dodawania zg?oszenie wygl?da tak samo. Chodzi mi o "skopiowanie" wszystkich danych i prze?o?enie ich na PHP-Fusion, a tak?e modyfikacj? strony g?ównej, aby nie przypomina?a standardowej strony. Je?li potrzebne b?d? jakie? screenshoty po rejestracji, to dodam je. Co do samego Modu mam jedno pytanie. Jaki b?dzie koszt stworzenia takiego systemu? Kontakt: GG: 636044 Pozdrawiam Roki Edytowane przez Pieka dnia 27.12.2010 21:16:30 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 01:34:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |