Zobacz temat
Prosz? o ocen?. :)
|
|
zer0 |
Dodany dnia 14.12.2004 16:30:38
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Jestem w trakcie tworzenia w??snego Portfolio i chcia?bym by wygl?da?o jak najbardziej profesjonalnie. Tymczasowo jest to do?? nudne, ale szukam co raz to ciekawszych metod niespotykanych na innych stronach... ![]() Chcia?bym pozna? ka?da opini?, nawet je?li jest to najgorsza krytyka. ![]() link: http://astan.pl/inc/ From respect: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 06:43:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Dytryk_z_Bern |
Dodany dnia 16.12.2004 11:01:31
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 479 Data rejestracji: 22.09.2004 22:07 |
No w skali od 1 do 10, to tak 9 ![]() ![]() ![]() Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing
|
|
|
Zbyszek |
Dodany dnia 17.12.2004 17:45:48
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 8 Data rejestracji: 02.12.2004 11:26 |
wwold napisa?: Chcia?bym pozna? ka?da opini?, nawet je?li jest to najgorsza krytyka. ![]() Sam chcia?e?. index: 1.Za du?o wolnego miejsca zostaje. 2. Litery ma?o czytelne, zlewaj? mi si? z t?em. Musz? wyt??a? wzrok, ?eby odczyta?. 3. Menu jest bardziej czytelne, ale te? si? rozmywa. Pozosta?e podstrony: 1. Ramka ukazuj?ca si? po najechaniu kursorem na link czasami wogóle nieczytelna. (mo?e lepiej gdyby nie by?a przezroczysta). To tyle je?eli chodzi o pierwsze wra?enia. Natomiast rozwiazanie menu na podstronach i Twoje prace spowodowa?y, ?e szczena opad?a mi na pod?og?. Jestem pod wra?eniem i gratuluje talentu. Jest to tylko moja subiektywna opinia której nie musisz bra? pod uwag?. Pozdrawiam Zbyszek Edytowane przez Zbyszek dnia 17.12.2004 17:46:37 |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 17.12.2004 22:55:08
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Stronka jest naprawd? ?liczna, ale te? znajdzie si? troch? uwag... Zgadzam si? za Zbyszkiem co do tego wolnego miejsca... Bardzo mi si? podoba to, ?e strona jest "miniaturowa", ale IMO lepiej by by?o, gdyby otwiera?a si? w popupie z kilkunastopixelow? ramk? dooko?a czy co? (inaczej strona wydaje si? strasznie pusta... ![]() Czcionka w menu i na dolnej belce jest ok, ale np. w zak?adce warsztat wszystkie kategorie s? wypisane ma?ymi literkami - trudno je rozczytac, szczególnie przy wysokiej rozdzielczo?ci ekranu...Albo powi?ksz czcionk? albo odst?py mi?dzy literami - wydaje si?, jakby? zmniejszy? je maksymalnie bo litery strasznie si? ze sob? zlewaj?... Poza tym jest ?adnie, stylowo i... buro ![]() ![]() Czytaj?c powy?sze mo?e ci si? wydawa?, ?e mi si? te portfolio nie podoba - wr?cz przeciwnie - moim zdaniem jest ?wietnie wykonane (jak zreszt? wszystkie Twoje stronki) i u mnie b?dzie 8+/10 - oby tak dalej! ![]() |
|
|
zer0 |
Dodany dnia 20.12.2004 02:05:16
|
Dzi?kuj? za dobr? ocen?! :) Naprawd? mi si? podoba, tym bardziej, ?e bior?c pod uwag? moj? stron?, nie sugerowali?cie si? tym, co wykona?em wcze?niej. Przewa?nie robi? na stronach ró?ne animacje we Flashr17;u, ale na swojej po prostu nie chc? r11; mo?e jaka? abstrakcja si? przyda? ;) Ale o to mi chodzi?o: go?? wchodzi na stron? i nie widzi nic szczególnego, ale zag??biaj?c si? w ni?, doznaje czego? wi?cej ni? dozna? na pocz?tku. Staram si? zaciekawi? rwidzar1; rzadko spotykanymi rozwi?zaniami, lecz czy mi si? uda, to oka?e si? z czasem... :) Wolne miejsce: Szczerze mówi?c, to strona si? stopniowo rozwija. Pracuj? nad innymi projektami i nie mog? tak na rgwa?tr1; uzupe?nia? jej, bo straci swój rdziwnyr1; smak. Lecz w przysz?o?ci wezm? t? opini? pod uwag? r11; dzi?ki! :) Czcionka: Faktycznie czcionka mia?a ten sam kolor szaro?ci co ramki itp. r11; lekko poprawi?em. Jest to rVerdana 10pxr1; i przy standardowych ustawieniach przegl?darki (i rozdzielczo?ci 1024*768), wygl?da do?? zno?nie. No ale to tylko i wy??cznie moja opinia r11; ja tu nie oceniam... ;) Postaram si? rozwi?za? ten problem. :) Okienko Popup: My?la?em nad tym rozwi?zaniem, ?eby umie?ci? to w jakim? rChromeless windowr1;, lecz uwa?am to za do?? trudny temat. Gdy? przewa?nie kto? po prostu odruchowo zamyka takie okienka. No ale teraz to mnie chyba przekonasz, bo z tym okienkiem urodzi?y mi si? nowe pomys?y r11; po?yjemy zobaczymy... ;) Dzi?kuj? za wszystkie do tej pory opinie, a w szczególno?ci te, które da?y mi du?o do my?lenia. :) Czekam na kolejne, jak równie? i proponowane rozwi?zania... ;) From respect: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
VannS |
Dodany dnia 07.02.2005 02:59:39
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 91 Ostrzeżeń: 3 ![]() Data rejestracji: 08.09.2004 17:13 |
stronka fajnie wyglada wg mnie troche malutka tzn rozmiarowo ale to moze cos umnie nawala bo pokazuje sie malutka ale to nic najbardziej zadziwilo mnie dane kompa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
seba22 |
Dodany dnia 07.02.2005 08:50:00
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 142 Data rejestracji: 02.12.2004 11:16 |
Jesooooo To chodzi oto jaki on ma sprzecior ![]() Moje konto w spo?eczno?ci Administratorów:
http://mojserwer.... |
|
|
port |
Dodany dnia 07.02.2005 12:17:57
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 46 Data rejestracji: 28.09.2004 18:29 |
nie chce psu? nastroju ale twoje :: portfolio:: zosta?o ?ci?gni?te ze strony: http://www.zymic....owstart=10 http://www.zymic....9&cat_id=1 A pozatym nie stosujesz si? do regulaminu strony ! Important INFO As this is a free template you are required to keep the "Template designed by zymic" images or text at the bottom of the page. If you remove it, action will be taken further. However if you wish to pay for it to have the link/images removed please send a payment of $5 through paypal to: stating the template number. Remember this is a free template, I spent my spare time designing this for you. You can take the zymic 88x31 images off the layout but if you keep them on to show your respect I will greatly apreciate it :) |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 07.02.2005 17:23:03
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Layout jest identyczny, co nie oznacza, ?e to jest plagiat. Mo?e wwold zap?aci? za ten template (tak wogóle to 5 dolarów jak za taki fajny template to ma?o :/)- poczekaj, a? on sam wypowie si? w tej sprawie.
Edytowane przez Shaolin dnia 07.02.2005 19:18:13 working
|
|
|
zer0 |
Dodany dnia 07.02.2005 21:15:58
|
Plagiat? :) Ciesz? si?, ?e kto? zapami?ta? to portfolio, bo widocznie co? w nim by?o, co by?o warte uwagi. Je?li chodzi o to, ?e strona jest z Zymic, to fakt. I nie widz? w tym nic nadzwyczajnego. Pisa?em tutaj, ?e szukam ciekawych rrozwi?za?r1;, a nie drastycznie przerabianie layoutr17;u. Posiadanie grafiki i silnika to nic specjalnego, ale obkr?caj si? w tym temacie i postaraj si? zrobi? co? z niczego... Cz?sto mi?dzy osobami zajmuj?cymi si? projektowaniem stron jest wymiana prac, pomys?ów i rozwi?za?. Z Jackr17;em nie trudno si? skontaktowa? i nawi?za? wspó?prac?, tak samo jak by?o ostatnio shedrockr17;em (Lorkan Themes), który umie?ci? nasz button u siebie na stronie i pozwoli? wyci?ga? pomy??y z jego prac. :) Je?li tak ju? chcesz szuka? themes to powiem Ci, ?e z eXtreme-fusion (skóra) te? nie jest do ko?ca mojego autorstwa... :))) ?ycz? mi?ego szukania. :) Pozdrawiam: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
Przejdź do forum: |