ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wirus na extreme-fusion?
piteq
Jak w temacie.Po wej?ciu na strone otwiera mi sie plik ie0601e.wmf a nast?pnie próbuje zainstalowac sie jaki? trojan.Radze zachowac ostro?no?c przy wej?ciu na suport EP.

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:45:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
piteq napisa?/a:
Jak w temacie.Po wej?ciu na strone otwiera mi sie plik ie0601e.wmf a nast?pnie próbuje zainstalowac sie jaki? trojan.Radze zachowac ostro?no?c przy wej?ciu na suport EP.

Polecam zainstalowac latke dla IE!!
http://www.php-fu...admore=295
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
w?asnie Smile kurna tak swoj? droga ju? kombinujemy jak to wywali? :]
cierpliwosci
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

piteq

Mamt? ?atke zainstalowan? lecz ona niewiele pomaga.

SebaZ
tzn?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisa?/a:
tzn?

Sprawdziliscie stopke i avatary?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
wiemy co mamy robi? i sprawdza?... zapyta?em go co rozumie przez to ?e ?atka nie pomaga??

Pieka
piteq napisa?/a:

Mamt? ?atke zainstalowan? lecz ona niewiele pomaga.

Najlepsza rada jaka moge Ci dac, to:
Sciagnij i zainstaluj sobie FireFox'a, a bedziesz mial spokoj z tego typu badziewiem! Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja wchodz? teraz z IE i nic nie mam. Albo jest ju? ok, albo mam na bie??co wszysko z Microsoft-online, najnowszy mks-z dzisiejsz? aktualizacj?-nic nie wykazyje, okienko-pop-up-nie wyskakuje.

wlodekp.europa.pl
Grzes
Ju? wszystko powinno by? ok. Nigdzie nikt nie pisa? albo przeoczy?em info o tym, ?e potrafi doda? <iframe> do newsów Angry

Pieka
Grzes napisa?/a:
Ju? wszystko powinno by? ok. Nigdzie nikt nie pisa? albo przeoczy?em info o tym, ?e potrafi doda? <iframe> do newsów Angry

Przeciez Wy macie wersje 5.01 Grin
Edytowane przez Pieka dnia 15.01.2006 21:21:46
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
Oooo ju? dzia?a a jeszcze dzisiaj ?ciaga? mi vira jak wchodzi?em na EF. Smile I webmer sonara dzia?a bo jak wchodzi?em wczesniej przez IE to mi zamykalo i okienko z komunikatem ze wyst?pi? problem wywala?o ale teraz jest ju? Ok! Smile

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl